Actualizarea Groove Music aduce o creștere a performanței tuturor inelelor Windows Insider”,

Microsoft lansează o actualizare a Groove Music pentru Windows Insiders pe toate inelele programului. De fapt, utilizatorii din inelele de previzualizare Fast, Slow și Production ale programului Insider atât pentru Windows 10, cât și pentru Windows 10 Mobile vor vedea un impuls până la versiunea numărul 3.6.2205.0 — pentru prima dată după mult timp, toate trei au fost actualizate la aceeași versiune. (De fapt, ghicim pe Slow, dar putem confirma Previzualizarea lansării și Rapid, cel puțin).

Din păcate, nu pare să existe ceva mare în ceea ce privește funcțiile cu această actualizare. Cu toate acestea, am observat o creștere semnificativă a performanței după actualizare. Experiența dvs. poate varia, desigur. După cum arată, Microsoft dă ultimele retușuri pe Groove pentru viitoarea actualizare de aniversare, așa că probabil va fi doar o reglare fină de aici până în iulie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În orice caz, dacă sunteți în programul Windows Insider, ar trebui să puteți derula cea mai recentă actualizare pentru Groove Music acum. Pentru cei care nu fac parte din Insider, veți rămâne în versiunea 3.6.2096 pentru moment.

Dacă se întâmplă să vezi ceva notabil care ne-a ratat, asigurați-vă că ne dați un strigăt în comentarii!

Descărcați Groove Music

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here