Gran Turismo 7 pentru PS5: date lansării, trailere și tot ce trebuie să știți

Sursa: PlayStation

Gran Turismo a fost una dintre cele mai mari francize Sony încă de pe vremea primei PlayStation. Sloganul, „adevăratul simulator de condus”, a fost întotdeauna direct la miezul a ceea ce înseamnă Gran Turismo, în general, a primit multe laude de-a lungul anilor.

Dar este și greu de crezut că PS4 a trecut complet fără un nou joc Gran Turismo complet. Gran Turismo 6 a fost lansat pe PS3 și, în timp ce proprietarii de PS4 au avut cel puțin GT Sport, este corect să spunem că reacția a fost uneori amestecată și nu este chiar la fel ca să continue completă.

Ceea ce se pare că primim pe PS5. Iată tot ce știm despre Gran Turismo 7.

Sari la:

  • Când se eliberează?
  • Rezoluție și frecvență de cadre
  • Va suporta PSVR??
  • Circuitul favorit al fanilor revine
  • Ce mașini va include?
  • Care sunt caracteristicile sale?
  • Va fi pe PS4?
  • Gran Turismo esports și Getty Images
  • Gran Turismo 7 beta

Remorcile Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 Data lansării

Sursa: PlayStation

Gran Turismo 7 a debutat în timpul primului eveniment de jocuri PS5 de la Sony fără o dată de lansare, ceea ce i-a făcut pe unii să speculeze că ar putea fi 2021 când a fost lansat. După cum se dovedește, dezvoltatorii au avut nevoie de puțin mai mult timp decât atât. Gran Turismo 7 este unul dintre multele jocuri care au fost amânate. Acum are o dată de lansare 4 martie 2022 pentru PS5 și PS4.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Gran Turismo 7 Rezoluție și rata de cadre

Sursa: PlayStation

Gran Turismo 7 propune să atingă 60 FPS cu rezoluție 4K și suport HDR pe PS5. Deși PS4 este mai puțin puternic, poate oferi totuși o performanță și o rezoluție fantastică în jocuri.

GT Sport a atins un 1800p nativ cu upscaling la 4K pe PS4 Pro și, nu a reușit sau constantă de 60 FPS, cu siguranță a atins marcajul. Titlurile de curse nu suferă la fel de rău ca ceva de genul unui shooter la persoana întâi cu sau rata de cadru mai mică, dar va trebui să fie consecvent.

Gran Turismo 7 și PlayStation VR

Sursa: Nick Sutrich / Android Central

Până acum, au existat puțin știri cu privire la suportul pentru PlayStation VR pe PS5, așa că nu este nimic concret de continuat în ceea ce privește jocurile care au ajuns pe dispozitiv. Cu toate acestea, GT Sport sprijină încarnarea actuală, deși într-un mod limitat, așa că presupunând că există un viitor pentru platforma VR a Sony, probabil ați presupune că Gran Turismo 7 va face parte din planuri.

Chiar dacă are un domeniu limitat, implementarea GT Sport a VR este excelentă. Sperăm că va fi extins cu Gran Turismo 7.

Revenirea unui circuit preferat de fani

Sursa: PlayStation

Ceea ce fanii au înțeles imediat în trailerul său inițial este că Trial Mountain s-a întors. Un favorit al fanilor, circuitul fictiv nu a făcut trecerea pentru GT Sport, dar se întoarce în mod clar pentru următoarea continuare completă.

Se pare că nu va fi la fel de amintit. Cu toate acestea, fanii de multă vreme ai seriei vor fi încântați să vadă revenirea muntelui.

Muntelui Trial i se alătură și circuite pe care să le cunoaștem până acum, cum ar fi Northern Isle Speedway, Willow Springs, High-Speed ​​​​Ring și una dintre cele mai rapide circuite de viteză de pe pământ, Daytona.

Gran Turismo 7 Cars

Sursa: PlayStation

Gran Turismo 6 avea peste 1.000 de mașini în garaj, în timp ce GT Sport s-a lansat cu un catalog mai concentrat de sub 200. Deoarece nouă lansare va fi o continuare completă, ați anticipa un total în partea superioară.

Evident, lista completă este încă departe de a fi lansată, dar primul trailer arată cel puțin o parte din caii putere pe care îi vom putea folosi. Se întoarce Mazda RX-Vision GT3 de la GT Sport și i se vor alătura mașini precum BAC Mono, Aston Martin DB11 și Lamborghini Diablo.

Deja putem vedea că detaliul meticulos pus în mașini în jocurile Gran Turismo este prezent și corect. Aceasta ar trebui să fie o bucată de ochi serioasă pe PS5.

Caracteristici Gran Turismo 7

Sursa: PlayStation

Câteva lucruri sunt imediat vizibile din primul trailer. În primul rând, interfața de utilizare în cursul arată practic la fel ca în GT Sport. Este în regulă, poate să nu fie perfect, dar face o treabă bună în prezentarea informațiilor importante și nu are nevoie de schimbări mari.

Mai important pentru fanii seriei este faptul că reglarea și personalizarea completă a mașinilor este din nou pe masă. Una dintre zonele de interes imediat după poartă a fost magazinul de piese, cu o gamă largă de piese pentru a vă face călătoria să mărgă mai repede.

În mod evident, există un sistem valutar în care plătește pentru aceste părți și una dintre întrebările care rămân aici, dacă vor exista microtranzac care să vă ajute să obțineți mai multe.

Gran Turismo 7 va fi și pe PS4?

Sursa: PlayStation

da. Deși a fost dezvăluit inițial în timpul unei vitrine de jocuri PS5 și mulți cred că va fi exclusiv pentru PS5, Gran Turismo 7 va ajunge într-adevăr pe PlayStation 4, așa cum este cazul cu Horizon Forbidden West și următorul God of War.

„Aici are sens să dezvoltăm un titlu atât pentru PS4, cât și pentru PS5 – pentru Horizon Forbidden West, următorul Zeu al Războiului, GT7 – vom continua să nu uităm la asta”, a spus șeful PlayStation, Hermen Hulst. „Și dacă posesorii de PS4 vor să joace acel joc, atunci pot. Dacă vor să continue și să joace versiunea PS5, acel joc va fi acolo pentru ei."

Nu este clar ce concesii va trebui să facă jocul pentru versiunea sa pentru PS4, dar va avea probabil o rezoluție nativă și o rata a cadrelor mai scăzute, împreună cu absența ray-tracing-ului.

Gran Turismo esports și Getty Images

Sursa: PlayStation

Esporturile Gran Turismo continuă să crească, iar acest lucru nu este probabil să încetinească până la Gran Turismo 7. Pilotul Sony are deja susținerea FIA, iar cea mai recentă dezvoltare este că Getty Images va oferi imagini oficiale de la GT Sport profesionist și probabil Gran Turismo 7 Esports.

Pe GTPlanet

Acest parteneriat este o extensie a unui proiect pe care l-am văzut deja. Getty a oferit acest serviciu pentru tot sezonul 2019 FIA Online Championship World Tour, cu imagini statice ale evenimentelor de la Nurburgring, New York, Salzburg, Tokyo și Monaco. A continuat și la începutul acestui an, fotografiile lui Getty surprinzând vederi în jocul evenimentului Sydney World Tour.

Pe lângă evenimentele live, Getty Images va face și fotografii ale evenimentelor online, cum ar fi transmisiunile Top 16 Superstars. Acest lucru va evidenția, de asemenea, unele dintre modelele inventive pe care le pot crea jucători și posibilități funcționale de editor de imagine a jocului.

Acesta este destul de mare și doar un alt pas înainte pentru cursele virtuale, deoarece se apropie din ce mai mult de standardele omologului său din lumea reală.

Gran Turismo 7 beta

Nimic nu a fost anunțat oficial de Sony, dar GTPlanet a găsit o pagină pe site-ul oficial PlayStation care indică că Gran Turismo 7 ar putea primi o versiune beta când va în viitor. Urmărind demo-ul original de lans a Gran Turismo 7 prin intermediul misiunilor pe site-ul PlayStation, oamenii au putut accesa cheile beta. Din păcate, nu pot fi valorificate pentru nimic momentan, deoarece acestea par a fi substituenți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here