Artiștii de graffiti din întreaga lume dau viață picturilor murale folosind Surface”,

Ca parte a campaniei „Do Great Things” a Microsoft, compania a colaborat cu artiști de graffiti din întreaga lume, provocându-i pe fiecare să creeze o pictură murală pe suprafață. Microsoft a evidențiat recent proiectul într-o postare de blog care detaliază parteneriatul și evidențiază capacitatea Surface de a amesteca arta și tehnologia. De la Microsoft:

Fiecare dintre aceste picturi murale a fost creată de un artiști de graffiti locali, inspirându-se din tema noastră de bază: Faceți lucruri grozave. Provocarea a fost ca fiecare artist să interpreteze această afirmație prin prisma propriei lucrări. Artiștii au fost încurajați să apeleze la oamenii, locurile și lucrurile pe care le găsesc inspiraționale. Fiecare pictura murală poate fi identificată printr-un chenar albastru, dar sub suprafață fiecare artist a folosit cele mai recente dispozitive de la Microsoft pentru a-și îmbunătăți procesul creativ.

Microsoft spune că artiștii de graffiti au acceptat provocarea și au creat picturi murale în 17 orașe din 12 țări de pe glob în decurs de cinci săptămâni. Puteți consulta articolul complet pe blog, împreună cu toate picturile murale, la linkurile de mai jos.

Consultați picturile murale proiectate pe Surface

Sursa: Microsoft

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here