Luați aspiratorul robot Samsung Powerbot R7070 la o reducere de 350 USD doar astăzi

Cu toții ne-ar putea folosi puțin ajutor prin casă, iar acum că este 2020, există o mulțime de moduri prin care pot reduce timpul de curățenie și poți avea mai mult timp pentru a face lucrurile care contează cel mai mult. De exemplu, nu există motive pentru care să nu cumpere deja un robot aspirator. Le puteți controla astfel o aplicație de telefon sau chiar cu vocea, astfel încât să nu mai aspirați o dată la două zile și să găsiți alte modalități de a vă timpul.

Acum că Vinerea Neagră este aproape, există o mulțime de oportunități de a-ți lua un aspirator robot inteligent până la sfârșitul anului. De fapt, nu trebuie să așteptați până în noiembrie. În acest moment, Best Buy are robotul aspirator Samsung POWERbot R7070 Wi-Fi conectat la vânzare pentru 349 USD.99 doar astăzi. This ofertă vă economisește 50% din costul obișnuit de 699 USD.99 și, de asemenea, marchează unul dintre cele mai bune prețuri pe care le-am văzut vreodată la acest model.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Economii de 50%

Robot aspirator Samsung POWERbot R7070 conectat Wi-Fi

Aspiratorul robot cu conexiune Wi-Fi Powerbot R7070 de la Samsung este acum redus în timpul ofertelor de Black Friday de la Best Buy. Acest model vă permite să îl controlați folosind o aplicație de telefon sau chiar cu vocea.

349 USD.99 699 USD.99 350 USD reducere

  • Vezi la Best Buy

Powerbot R7070 de la Samsung utilizează tehnologia de separare CycloneForce pentru a oferi o aspirație de 40 de ori mai puternică decât aspiratoarele convenționale, ceea ce înseamnă că nu va trebui niciodată să vă faceți griji dacă face treaba corect sau nu. Este capabil să creeze o hartă a casei dvs. și apoi să facă o cale optimă de curățare pentru a ajuta la evitarea obstacolelor și pentru a vă curata casa în mod eficient. În plus, cu Edge Clean Master, poate curăța temeinic colțurile și marginile pereților tăi. Există chiar și o perie de autocurățare care îndepărtează automat încurcăturile de păr de pe sine.

Cea mai bună parte a unui aspirator ca acesta este capacitatea de a-l controla utilizată o aplicație de pe telefon. Nici măcar nu trebuie să fiți să fiți program sau să înceapă curățenie oricând acasă sau veți putea primi acasă. Când sunteți acasă, veți putea folosi Alexa de la Amazon pentru a controla prin voce aspiratorul pentru o modalitate și mai ușoară de a începe curățarea.

Reducerea de Vinerea Neagră a Best Buy va fi mai devreme decât știți, așa că vă recomandăm să consultați ghidul nostru de Vinerea Neagră pentru mai multe informații despre evenimentul din acest an.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here