Luați SSD-ul intern Samsung 980 Pro de 250 GB, cu viteze nebunești, la reducere la 80 USD,

Ne-a plăcut foarte multă unitate SSD Samsung 980 Pro când a fost lansată la sfârșitul anului trecut și este încă una dintre unitățile noastre preferate. Am împărtășit chiar și o ofertă pentru versiunea de 2TB când prețul a scăzut la începutul acestui luni, iar prețul respectiv nu a expirat încă dacă sunteți în căutarea unei unități de mare capacitate. Desigur, în lumea SSD-urilor, o capacitate mai mare înseamnă un salt uriaș de preț. Dacă nu puteți permite asta, mai mic, dar încă super rapid, 250GB 980 Pro este acum la vânzare și la un preț scăzut de 79 USD.99 pe Amazon. Este o reducere de 10 USD la prețul obișnuit și la doar câțiva dolari din cel mai mic preț pe care l-am văzut vreodată.

Rapid rapid rapid

Samsung 980 Pro 250GB PCIe Gen4 NVMe M.2 unități SSD interne

Obține viteze de citire și scriere până la 7.000 MB/s, respectiv 5.100 MB/s. Este nebun de rapid tehnologiei NVMe și PCIe 4.0 interfață. Pentru cei cu adevărat cunoscători de tehnologie. Funcționează cu laptopuri și desktop-uri. Toate capacitățile sunt la vânzare.

79 USD.99 90 USD.00 10 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

Citiți totul despre Samsung 980 Pro în recenzia noastră, unde am acordat 4 stele din 5 și o insignă recomandată. Revizorul, Richard Devine, a spus că Samsung 980 Pro „continuă tradiția companiilor de performanță, calitate și un preț corect."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest SSD folosește atât PCIe 4.0 și tehnologia NVMe și, ca rezultat, obțineți unele dintre cele mai rapide viteze ale Samsung vreodată într-o unitate SSD, ceea ce spune ceva, în vedere că majoritatea acestor unități sunt deja destul de rapid. 980 Pro obține viteze de oraș și scriere până la 7.000 MB/s, respectiv 5.100 MB/s. E atât de repede. Comparați-l cu ceva de genul 970 Evo Plus, care avea viteze vertiginoase când a fost lansat în urmă cu doar câțiva ani. 980 Pro este de peste două ori mai rapid! De asemenea, veți obține viteze de transfer de date de două ori mai mari decât cele ale unui PCIe 3.0, dacă aceasta este cea pe care o are, va funcționa în continuare cu aceeași versiune (nu la fel de rapidă).

Dacă sunteți doar un utilizator ocazional de computer, probabil că nu aveți nevoie de atât de mulți cai putere sub capotă. De aceea au pus cuvântul Pro acolo. Dacă sunteți cunoscător în tehnologie sau folosiți computerul pentru o mulțime de activități grele, cum ar fi editat video sau jocuri hardcore, atunci probabil să obțineți acest lucru pentru performanță și debitul său foarte ridicat pentru utilizarea intensă a aplicațiilor. De asemenea, are control termic fiabil cu acoperire cu nichel, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la încălzirea sistemului.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here