GPSToday primește o actualizare majoră: GeoMail + versiune autonomă

Acum câteva luni, am analizat GPSToday și am numit una dintre aplicațiile ucigașe ale Windows Mobile. De asemenea, am sugerat atunci când mai multe caracteristici urmau să apară în revizuirile viitoare, în special legat de rețelele sociale și comunicații.

Pai, a venit momentul. Săptămâna aceasta, GeoTerrestrial și-a actualizat programul cu o grămadă de mici remedieri și au crescut și câteva mari, inclusiv GeoMail. GeoMail este pur și simplu o cerere de a trimite coordonatele actuale sau adresa străzii prin e-mail/sms prietenilor și colegilor.

Cealaltă actualizare majoră este o nouă versiune independentă. Având în vedere popularitatea interfeței TouchFlow a HTC, rularea Plugins-urilor de astăzi terță parte este o mică bătaie de cap. Acum puteți descărca o versiune separată non-plugin a GPSToday. Dulce.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Citiți mai departe pentru prezentarea/revizuirea mea rapidă a funcției GeoMail a GPSToday.

  • Mecanismul de actualizare a vremii este înăsprit
  • Astăzi, pâlpâirea ecranului este eliminată
  • Acum puteți schimba culoarea de afișare a temperaturii pe ecranul de astăzi pentru a se potrivi nevoilor dvs

GeoMail

Aceasta este probabil una dintre cele mai bune caracteristici ale GPSToday. Te-ai întâlnit vreodată cu cineva din oraș și vrei să-i trimiți locația ta? Nu este foarte ușor de utilizat Google Maps sau Live Search ca (1) Nu poți trimite oamenilor punctul tău albastru (2) Doar pentru că te-ai pe hartă, nu vrei să știi adresa reală a străzii.

GPSToday și GeoMail rezolvă acest lucru prin simpla căutare a locației dvs. GPS, conversia la o adresă de stradă și cu doar câteva clicuri, putând trimite informații prin e-mail sau SMS.

Dar ceea ce este cu adevărat cool aici este modul în care GeoMail gestionează această caracteristică. Când trimiteți informații prin e-mail, destinatarul primește 3 opțiuni prin linkuri

  • Un link către o hartă pentru utilizatorii de desktop
  • Un link către o hartă pentru utilizatorii de telefoane mobile
  • Opțiunea pentru utilizatorii GPSToday de a deschide informațiile în GPSToday (prin meniu)

Cu alte cuvinte, programul nu are nevoie ca destinatarii să aibă instalat GPSToday sau vreun software special. Acest sentiment de non-proprietar este foarte frumos și GT pare să fi acoperit toate scenariile posibile ale utilizatorilor reali.

Dacă este trimis prin SMS, destinatarul va primi locația dvs. geografică și adresa. Și partea super tare: dacă ai instalat GPSToday și primești informații despre geolocalizarea cuiva prin GPSToday...vă deschideți automat GPSToday pentru a afișa locația lor cu un mic mesaj. Apoi apar pe harta ta ca un mic ac, cu numele si chiar mesajul lor.

Fără mâini, fără lăutari, fără copiere și lipire, fără privire în sus. O face doar pentru tine. În plus, puteți răspunde persoanei cu locația dvs. și un mesaj. clar să trimiteți mai mulți destinatari.

A+ GeoTerestru.

Înregistrare pentru GeoMail