Am întrebări despre noua ta Surface? Comunitatea Windows Central are răspunsuri.

Ori de câte ori obțineți o nouă piesă de tehnologie, fie că este vorba de un telefon, tabletă, televizor, frigider sau Microsoft Surface PC, este posibil să întâlniți probleme sau provocări care se dovedesc greu de depășit singur. La Windows Central, ne mândrim că suntem experți Windows. Dar adevărul este că comunitatea Windows Central este plină de oameni inteligenți care știu la fel de multe (sau mai multe) decât noi despre Windows, ecosistemul Microsoft și tot hardware-ul care trăiește în el.

Tocmai de aceea, forumurile Windows Central sunt o sursă atât de valoroasă de ajutor și informații de depanare pentru Surface și alte PC-uri. Dacă aveți o întrebare sau o problemă cu noul dvs. Surface PC, sunt șanse să fi experimentat și altcineva și probabil veți găsi o soluție rapidă sau cel puțin câteva detalii utile postând un subiect pe forum pe acest subiect sau parcurgând firele existente.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sau poate ești un maestru al Surface-ului tău și ai putea ajuta un începător care are probleme. În orice caz, vă încurajăm să vizitați noul forum Surface Laptop, forumul Surface Pro sau orice alt forum pentru a da o mână de ajutor. La urma urmei, despre asta înseamnă să faci parte dintr-o comunitate, în special din comunitatea Windows Central.

Accesați unul dintre linkurile de mai jos pentru a începe. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

  • Forumul Windows Central Surface Laptop
  • Forumul Windows Central Surface Pro
  • Forumul Windows Central Surface Book

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here