Google Stadia este mai bun pe Windows 10 folosit Microsoft Edge

Sursa: Windows Central

Frumusețea serviciilor de jocuri în, cum ar fi Google, este că nu trebuie să nu aveți niciun hardware specific cloud, potențialul de costisitor. Acest lucru 100% precis cu Stadia, care literalmente necesită un browser web pentru a rula pe un PC cu Windows.

Desigur, Google te îndrumă să folosești browserul Chrome și orice documentație Stadia va face același lucru. Dar nu trebuie să utilizați Chrome, dacă doriți să verificați unele jocuri, preferați să utilizați Microsoft Edge, aceasta nu este o problemă.

Există, de asemenea, un motiv important pentru care ar trebui să te gândești să folosești Edge în loc de Chrome. Se pare că pe Windows, Stadia ar putea fi cel mai bine jucat în Edge prin propriul browser Google.

Chromium Edge funcționează foarte bine cu Google Stadia

Sursa: Stadia, care ar fi crezut că ai putea juca un joc atât de frumos într-un browser web?

Datorită faptului că este construit pe Chromium, Microsoft Edge funcționează cu Stadia în același mod ca Google Chrome. Nu este nevoie de șmecherie; pur și simplu încărcat Stadia și începeți să jucați un joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există toate aceleași opțiuni și, dacă există un disponibil 4K și un abonament. Pro, veți putea juca și la cea mai înaltă rezoluție.

Sursa: Windows Central

Utilizarea unui controler este la fel simplă, chiar și controlul oficial Stadia, dacă există unul dintre ele, dacă există o conexiune wireless la doar butoane distanță. Alte controle compatibile Stadia sunt, de asemenea, perfecte, inclusiv controlerul Xbox One, iar acestea trebuie doar să fie asociate cu computerul în același mod în care ai juca orice altceva.

Pentru a rezuma, atunci. Stadia din Microsoft Edge este identic ca comportament și performanță cu Google Chrome. Ceea ce este exact ceea ce căutăm.

Extensiile Chrome sporesc experiența

Sursa: Windows Central

Celălalt bonus de aici, care nu este surprinzător, este că unul dintre superbele extensii Stadia terță parte oferită pentru platforma de funcționare perfectă și în Microsoft Edge.

Există câteva extensii foarte apreciate care vă pot schimba cu adevărat experiența Stadia în bine. Preferatul meu este Stadia Enhanced, care adaugă o suită de instrumente, inclusiv un mod streamer, ajustări ale interfeței de utilizare și capacitatea de a selecta fluxuri 1440p dintre arsenalul său.

Pentru a utiliza oricare dintre acestea, tot ce trebuie să faceți este să accesați Magazinul web Chrome și să apăsați pe butonul Adăugați la crom butonul.

De ce ar trebui să utilizați Edge peste Chrome

Sursa: Windows Central

Deși experiența finală este aceeași, cel puțin în exterior, există un motiv destul de solid pentru a alege Edge în locul Chrome pentru jocurile tale Stadia. Edge este mai bun în ceea ce privește resursele, în special memoria sistemului.

Acest lucru nu se aplică doar jocurilor, dar, totuși, Edge va juca Stadia și va fi mai amabil cu computerul dvs. în acest proces.

În testarea mea, se pare că Edge va folosi cu cel puțin 300 MB mai puțin RAM jucând aceleași jocuri, cu o singură filă deschisă. Cel mai rău pe care-am văzut este să intru într-un joc, ce am avut Chrome deschis toată ziua folosită pentru serviciu, unde Stadia l-a ajutat să-l împingă la un nivel uriaș.5GB folosit. Gestionarea memoriei Chrome este încă în general în spatele Edge.

Sursa: Windows CentralPUBG pe Google Stadia, complet cu jocul încrucișat pe consolă.

Dacă ai multă memorie RAM, s-ar putea să nu fii atât de îngrijorat. Totuși, având în vedere că Stadia poate fi folosit pe aparatele cu specificații inferioare, aceasta devine bruscă o recomandare și mai puternică. Dacă aveți doar 4 GB de RAM de exemplu, economii până la 300 MB de RAM va face sau diferența mai mare pentru sistemul dvs. decât dacă aveți 32 GB.

Utilizarea resurselor Chrome este un astfel de meme în acest moment, dar va continua să fie așa până când Google o rezolvă.

Dacă sunteți interesat să încercați Stadia, vă puteți beneficia gratuit și, cu asta, veți primi, de asemenea, o lună de încercare pentru Pro și biblioteca de jocuri, precum și fluxuri cu rezoluție 4K.

Tot ce ai nevoie

Stadia Premiere Edition

O modalitate grozavă de a începe

Acest pachet include tot ce aveți nevoie pentru a începe să folosiți Stadia. Include controlerul, un adaptor de alimentare pentru controler Stadia, Google Chromecast Ultra și un adaptor de alimentare Google Chromecast Ultra cu un port Ethernet. Cu toate acestea, tot ceea ce este nevoie este un computer, laptop sau Chromebook cu un browser web sau un smartphone compatibil cu aplicația Stadia.

  • 100 USD la Google

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here