Recenzie Google Pixel Slate: tabletă Pro, laptop mediocru

Pixel Slate combină tot ce credeai că știi despre Chromebookuri.

Google este o companie căreia îi place să amestece totul. Asta a cu făcut Chromebookurile în ultima vreme, dacă nu ați folosit unul de când erau doar „laptop-uri care rulează Chrome”, a avut o surpriză plăcută. Chromebookurile sunt mai mult decât oricine – chiar și Google – și-a imaginat că vor fi atunci când CR48, primul Chromebook, a apărut din senin în 2011. Au ajuns chiar și până la a deveni înlocuitorul aparent pentru tabletele Android.

Acolo intră în imagine Pixel Slate. Este mare, e frumos, rulează sistemul de operare Chrome și este o tabletă. De asemenea, redefinește tot ceea ce credeai că știi despre Chromebookuri. Așa abordat această recenzie și mă uit la Pixel Slate ca pe o tabletă Chrome, în cadrul ecosistemului Chrome. Asta nu înseamnă că ar trebui să ignorăm alte produse, dar aici încerc să mă concentrez pe sistemul de operare Chrome așa cum este astăzi și cum se încadrează Slate în viitorul său.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un mare ecran în mâinile tale

Google Pixel Slate

12 inchi de magie moleculară.

Prima tabletă Chrome de la Google este un produs ambițios care schimbă modul în care privim un Chromebook. Este menit să fie în mâinile tale și nu în poală, și combinația de aplicații Chrome și web, aplicații Android și aplicații Linux înseamnă că poate fi mai mult decât un simplu dispozitiv care consumă conținut.

 • 799 USD la Best Buy

Pro:

 • Afișaj molecular frumos de 3000 x 2000
 • 5 modele din care sa alegi
 • Experiență desktop prietenoasă cu atingerea
 • Suport complet pentru Pixelbook Pen
 • 12 ore de viață a bateriei

Contra:

 • Este mare și poate fi greu de manevrat
 • Preț în comparație cu concurența
 • O eroare completă a "lapabilitatii"

Hardware Google Pixel Slate

Google nu caută să vândă următorul Chromebook; Pixel Slate este în primul rând o tabletă.

Funcții pe care să le arate într-o tabletă Android, cum ar fi un superb 12.Ecran molecular patentat de 3 inchi, senzor de amprentă, un corp cu grosimea de 7 mm și o zi întreagă de viață a bateriei vin pentru plimbare, dar va trebui să fiți de acord cu o tabletă atât de mare. După ce o folosesc, înțeleg de ce tastatură Pixel Slate nu este inclusă și este în schimbul unui accesoriu de 199 USD. Acesta nu a fost niciodată intenționat să fie înlocuitor de Pixelbook.

Corpul și construcția Subțire și iconică

Primul lucru pe care îl veți observa și ceva pe care îl veți observa mereu observați, este dimensiunea. Un ecran de 12 inchi nu este foarte mare atunci când vorbiți despre un ecran de laptop, dar când îl strângeți în factorul de formă a tabletei poate fi puțin copleșitor. Veți găsi doar suficientă lunetă în jurul marginilor pentru a ține ferm Pixel Slate și sunt funcționale, deoarece veți găsi o pereche de difuzoare care să trag înainte încorporate care oferă un sunet surprinzător de frumos. Marginile sunt și ele bine rotunjite, așa că este confortabil de ținut, iar Google a petrecut timp pentru a se asigura că centrul de greutate este în centrul real al produsului. Acest lucru este important, deoarece nimeni nu vrea ca o tabletă atât de mare să fie foarte grea.

Totul este frumos rotunjit, iar greutatea este bine echilibrata.

Butonul de pornire este în stânga sus și funcționează ca senzor de amprentă Pixel Imprint. În timpul configurării, furnizați una sau mai multe dintre amprentele dvs., iar Pixel Slate se va debloca în mod similar în care telefonul dvs. Mai ales. Senzorul în sine pare să fie bine și poate citi printuri cu cea mai mică atingere, dar Chrome însuși poate acționa puțin diferit. De mai multe ori mi-a cerut să introduc cuvântul, dar nu mi-a cerut să o fac. Sperăm că acesta este ceva care se rezolvă înainte ca această versiune de Chrome să ajungă în restul lumii.

Există o cameră pe ambele părți ale Pixel Slate. Camera frontală este „optimizată pentru Duo Cam” și are 8MP cu 1.4um pixeli și un ƒ/1.9 deschidere. De asemenea, este capabil de videoclipuri 1080p la 30fps. Pe spate, veți găsi un 8MP (1.12um pixel size) senzor cu un ƒ/1.8 deschidere care poate filma și la 1080p și 30fps. Camera face fotografii medii și nu pare să aibă nimic din Pixel Magic pe care îl vedem în seria de telefoane Pixel, ceea ce recunosc a fost o dezamăgire. Apoi, din nou, asta înseamnă că nimeni nu va încerca să folosească Pixel Slate de 12 inchi pentru a face fotografii la un concert sau la un spectacol de școală.

Da, puteți încărca telefonul folosind Pixel Slate. Sau cu încărcătorul său.

Veți găsi, de asemenea, un port USB-C pe fiecare parte care este pe deplin compatibil cu specificația Power Delivery. Deoarece este o conexiune de tip C, puteți trimite și videoclipuri 4K și veți avea rate de transfer de date super-rapide cu cabluri adecvate. Încărcătorul include de 45 de wați oferi două ore de viață a bateriei cu 15 minute de încărcare și este, de asemenea, complet compatibil cu USB-C Power Delivery, astfel încât să vă puteți încărca rapid telefonul Pixel și, eventual, orice alt telefon care. rămâne fidele specificațiilor. Și da, tu poate sa încărcați-vă telefonul cu Pixel Slate cablul următor.

Specificații Cinci Arome

Pixel Slate vine în cinci configurații diferite:

 • Un model de 599 USD cu 4 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Celeron
 • Un model de 699 USD cu 8 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Celeron
 • Un model de 799 USD cu 8 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Core m3 de 8-a generație
 • Un model de 999 USD cu 8 GB RAM, 128 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Core i5 de 8-a generație
 • Un model de 1599 USD cu 16 GB RAM, 256 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Core i7 de 8-a generație

Google ne-a trimis versiunea de 999 USD împreună cu o tastatură Pixel Slate și Pixelbook Pen. Specificațiile complete ale modelului pe care îl examinăm:

Categoria Google Pixel Slate
Sistem de operare Sistemul de operare Chrome
Afişa 12.Ecran molecular de 3 inchi, 3000 x 2000 (293 ppi)
Multi-touch cu suport Google Pixelbook Pen
Procesor procesor Intel Core i5
A opta generație
RAM 8 GB
Depozitare SSD de 128 GB
Baterie 48 Wh (Timp de utilizare de până la 12 ore)
Încărcător de 45 W (5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/2.25A)
Încărcare rapidă: până la 2 ore în 15 minute.
Compatibil cu USB-C Power Delivery
Camera frontala Optimizare Duo Cam
8MP, ƒ/1.9 deschidere, 1.dimensiunea pixelilor 4um
Videoclip 1080p la 30fps
Camera din spate 8MP, ƒ/1.8 deschidere, 1.dimensiunea pixelilor 12um
Videoclip 1080p la 30fps
Conectivitate Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac, 2x2 (MIMO), bandă duală (2.4 GHz, 5.0 GHz)
Bluetooth 4.2
Caracteristici suplimentare Stylus activ Pixelbook Pen
Asistent Google cu buton cu o singură atingere
Culoare Albastru miez de noapte
Actualizări ale platformei Ani de actualizări gratuite ale sistemului de operare
Dimensiuni 290.85 x 202.04 x 7.0 mm (11.45 x 7.95 x 0.27 inci)
Greutate 731 g (1.61 lbs)

The Display The Magical Molecule Tour

Pixel Slate 12.Ecranul molecular de 3 inchi are o rezoluție de 3.000 x 2.000 și este clar și clar. Google nu intră în detalii despre ceea ce face un afișaj molecular, dar este un LCD cu un unghi larg de vizualizare care oferă grozave și ceva de care vă veți bucura în timp ce îl obțineți mai aproape de ochi decât o față cu un laptop tradițional.

Afișajul în sine, de asemenea, optimizat pentru Pixelbook Pen. Pixelbook Pen funcționează numai pe Pixelbook (de unde și numele) sau Pixel Slate, dar un stylus Wacom AES standard voi lucrați la Pixel Slate. Funcții suplimentare, cum ar fi interacțiunea cu Google Assistant sau de a indica cu laser, nu sunt disponibile, dar veți obține și modul în continuarea urmăririi excelentă a sensibilității la presiune care vine cu tehnologia AES de la Wacom. Desigur, nu sunt foarte un utilizator de Pen atunci când vine vorba de o tabletă sau chiar de Pixelbook-ul meu, dar voi că, dacă nu aveți deja un stylus Wacom AES pe care îl iubiți, cumpărați oferta reală deoarece meniul de acțiuni și acțiuni. opțiuni Asistent sunt instrumente excelente.

Când utilizați Pixel Slate în interior sau oriunde fără orice lumină puternică directă a soarelui este unul dintre cele mai bune afișate pe care probabil le veți găsi. Totuși, nu este perfect, deoarece are o mică problemă de strălucire în lumina puternică a soarelui. Toamna din Virginia de Nord nu este tocmai cunoscută pentru că este un loc însorit, așa că este o problemă care probabil se va agrava atunci când soarele este și mai strălucitor. Nu este o problemă - puteți schimba ecranul mic și puteți vedea în continuare ecranul - puțin este o pacoste care strica un altfel excelent.

Tastatura Pixel Slate Fără lapabilitate

Când a fost anunțat că Pixel Slate va fi livrat fără o tastatură și ar trebui să cheltuim încă 199 USD pentru ea, ca majoritatea tuturor, am fost extrem de dezamăgit. Acum că l-am folosit exclusiv pentru puțin timp, înțeleg de ce: tastatura este doar un accesoriu, iar Pixel Slate a fost conceput pentru a fi folosit ca tabletă. Recunosc fără îndoială că nu mă simt confortabil să folosesc o tabletă de 12 inchi și (egoist) nu sunt de acord cu decizia, dar, din fericire, asta nu este treaba mea. Tastatura Pixel Slate este disponibilă pentru acele momente în care trebuie doar să ai o tastatură.

Este o tastatură grozavă atâta timp cât o folosiți la un birou sau la masă.

Este un produs bun. Veți găsi taste circulare Hush ultra-silențioase, care sunt complete iluminate din spate și au o răză de 19 mm. Este suficient pentru a oferi feedback pentru un dactilograf, dar totuși permite ca tastatura în sine să fie doar 4.5 mm grosime. Se împerechează cu Pixel Slate utilizat un set de știfturi și magneți de andocare pentru o conexiune instantanee și perfectă, atâta timp cât aduceți cele două piese aproape de locul potrivit. Vedem cuvântul „instantaneu” folosit des, dar în acest caz, se potrivește. În momentul în care cele două părți se conectează, interfața se schimbă în modul desktop sau dacă tastăți tastatură virtuală dispare și tastătura fizică funcționează.

Tastatura are un design în stil folio și, de asemenea, magneții sunt utilizați pentru a o face aproape infinit reglabilă când vine vorba de unghi. Indiferent de înălțimea la care utilizați Slate și tastatura, veți putea înclina ecranul pentru o vizualizare perfectă. Desigur, sunt un aspect Chrome și includ și o cheie dedicată Google Assistant.

Google ar fi trebuit să se uite la Surface Go când a proiectat tastatura.

În timp ce tastatură este foarte drăguță și funcționează bine, nu veți dori să o folosiți decât dacă stați în fața unui birou sau a unei mese. Vreodată.

Lapability este un termen inventat când am văzut pentru prima dată produse precum Microsoft Surface, care erau tablete la care puteai atașa sau tastatură subțire atunci când ai nevoie de gust fizice. Ceva de genul noului Surface Go este ușor de utilizat în timp ce se sprijină pe picioare sau pe genunchi și are un factor mare de capacitate datorită designului său. iPad Pro mai mic de 8 inchi nu este nici pe departe la fel de bun, dar este încă destul de utilizat în poală. Cele 12.Pixel Slate de 3 inchi și tastatura sa folio sunt nu și au o lapabilitate abismală.

Designul necesită ca „partea inferioară a spatelui tastaturii să se sprijine pe ceva robust – picioarele dumneavoastră sunt probabil solide – și nivel, iar coapsele tale, în timp ce ești pe scaun, cu siguranță nu sunt la nivel. Acest lucru face ca partea tabletă a configurației să se deplaseze înainte sau înapoi după bunul plac. Pentru a utiliza Pixel Slate cu tastatura sa în timp ce stați, înseamnă să obțineți o mână sub el, să vă reglați picioarele astfel încât să vă obțineți un punct de nivel pentru a se stabili. Este mai ușor de spus decât de făcut și toți cei care au încercat să-l folosească în poală au fost de acord că ar prefera să folosească tastatura virtuală și să elimine gustul fizic.

Nu urăsc configurația. Cand tu sunt în fața unui birou sau a unei mese la înălțimea potrivită este o experiență grozavă și pot scrie rapid și precis. Sau cel puțin câți pot de precis pe Pixelbook sau un MacBook Pro mai vechi (cel cu o tastatură bună și fără fluturi). Dar a avea o suprafață solidă, plană și a o avea la înălțimea potrivită face o mare diferență. Google nu întrerupe modelul Pixelbook și, dacă sunteți în căutarea unui laptop de la Google, este ceea ce ar trebui să te uiți.

Pixel Slate este o tabletă, în întregime.

Software-ul Touch Me

Sistemul de operare Chrome a fost conceput inițial pentru a fi utilizat cu un mouse și o tastatură. Este posibil ca cineva din echipa de dezvoltare să știe că optimizarea tactilă a fost pe o foaie de parcurge la un moment dat, dar indicarea, clicul și câteva gesturi de trackpad erau modalități normale de a naviga prin interfața de utilizator.

Când Android a fost dezvoltat pentru a face parte din Chrome, asta s-a schimbat, deoarece au apărut brusc care aproximativ un milion de au fost toate concepute pentru a veni tactile. Chromebookurile aveau ecrane tactile și s-au început lucrările pentru ca întregul sistem de operare să fie mai prieteni cu atingerea. Pixel Slate pe care Google ni l-a trimis are o nouă versiune nelansată de Chrome, care duce lucrurile mult mai departe. Încă nu este perfect - și cu siguranță nu este terminat - darrea tactilă face un salt mare.

Cel mai mare mod de a-l vedea în acțiune este atunci când utilizați tastatura. Chrome are acum un mod tabletă și un mod desktop și se schimbă instantaneu atunci când tastatura este atașată sau detașată. Când sunteți în modul tabletă, desktopul dvs. devine mai mult ca ecranul de pornire al telefonului dvs. și îndrăznesc să spun asta, arată mult ca un iPad cu pictograme uniform distanțate și ținte tactile mari. Există chiar și un buton Acasă și Înapoi în partea stângă a stației de andocare, precum și pictograme pentru toate aplicațiile deschise pentru a le readuce rapid la focalizare.

Micile modificat au un impact mare atunci când vine vorba de a face Chrome ușor de atingere.

Ferestrele multiple au fost, de asemenea, rafinate pentru un control mai bun la atingere. vă împărțiți orice aplicație sau filă de browser în jumătate din vedere și când există două aplicații deschise. Bara de separare glisează pentru a ajusta lățimile la fel ca întotdeauna, dar zona care declanșează această acțiune este mai largă și rămâne „activă” chiar dacă scoateți degetul pentru o fracțiune de secundă.

Tastatura de pe ecran este plină de funcții și este aproape identică cu cea pe care o să-ți găsești pe telefon. Apare la vedere ori atingeți un loc care necesită introducerea dvs. și aveți o gamă largă de setări de limbă pe care vă puteți comuta din mers prin opțiunile de tastatură. Pe lângă vizualizările standard cu litere și simboluri, veți găsi și emoji, introducerea scrisului de mână cu creionul sau cu degetul și vocea. În plus, puteți transforma tastatura într-o mică fereastră pop-out care poate fi mobilată oriunde pe ecran la atingerea unui buton.

Android și Linux Așteptați, sunt mai multe!

Pixel Slate este livrat cu Google Play în funcțiune, iar aplicația Linux beta - unde puteți instala un mediu Linux în Chrome și puteți adăuga orice aplicație Linux construită pentru arhitectură - este, de asemenea, activată cu ușurință fără a schimba software-ul canalelor. Aceasta este o veste excelentă pentru oricine are nevoie de mai mult decât de aplicație web sau de aplicație Chrome, dar arată și una dintre cele mai mari obstacole cu care se confruntă (și se confruntă încă) Google când vine vorba de aplicație pentru Chromebookuri. Vorbesc despre aplicații pentru telefon versus tabletă, desigur.

Există o diferență între a lucra și a lucra bine.

Există peste un milion de aplicații Android în Google Play care se va instala pe un Chromebook. Orice lucru care nu este bazat pe interfață, cum ar fi un pachet de pictograme sau un înlocuitor de acasă, ar trebui să se instaleze și să ruleze bine, cu excepția cazului în care dezvoltatorul alege să facă indisponibil pentru dispozitivele Chromebook. Problema este că aproape toate aceste aplicații au fost construite pentru un telefon cu un ecran între cinci și șase inci. Aplicațiile se vor deschide și, în majoritatea cazurilor, funcționează bine, dar arată groaznic și au o mulțime de spațiu de gol odată ce deschideți pentru a umple ecranul Pixel Slate.

Chrome caută să depășească acest lucru, permițându-vă să schimbați dimensiunea ferestrei, dar apoi rămâneți cu o fereastră minusculă și o mulțime de spațiu imobiliar principal care ar putea fi folosit pentru a face o experiență mai bună a aplicației. Android a fost conceput astfel încât aplicațiile să fie infinit scalabile pentru orice dimensiune de ecran. Este grozav pentru că vrea să se aplice va rula și va funcționa conform intenției, dar lasă mult de dorit când vine vorba de experiența utilizatorului.

Nu toate aplicațiile sunt așa. Unele, cum ar fi aplicația Gmail, au un design minunat de tabletă. Cum ar trebui, deoarece Google este compania care se construiește. Dar pentru fiecare aplicație care este bine optimizată pentru un ecran de dimensiunea unei tablete, există o multitudine de altele care nu sunt. Google caută să depășească această problemă prin metode inovatoare în interfața Chrome, dar în cele din urmă, va solicita dezvoltatorului de aplicații să intensifice și să ofere o vizualizare implicită foarte mare.

Chrome pe o tabletă încă se simte ca Chrome. E un lucru bun.

Aplicațiile Linux sunt cel mai bine cu tastatura Pixel Slate sau cu un mouse și tastatură de la terți. Foarte puține sunt prietenoase cu atingerea și aproape toate sunt concepute pentru a fi rulate pe ecran complet. Aceasta este o problemă mai mică, deoarece majoritatea oamenilor nu vor activa Linux sau nu vor folosi nicio aplicație Linux în primul rând. Dar este totuși o problemă care trebuie menționată pentru cei care vor.

În general, Chrome este în continuare Chrome cu care ne-am obișnuit, dar micile ajustări îl fac mult mai bine să fie folosit pe o tabletă. Aștept cu nerăbdare să văd cum Google continuă să facă mici modificări care transformă Chrome într-un adevărat sistem de operare pentru tabletă.

Ce model Pixel Slate ar trebui să cumpărați? Alegerea corectă

După cum am menționat, există cinci modele actuale de Pixel Slate disponibile, cu o diferență substanțială de preț între cei mai mici și cele mai înalte specificații. Deși este întotdeauna tentant să economisești niște bani și să cumperi cea mai ieftină versiune, aceasta nu este cea mai înțeleaptă alegere pentru toată lumea când vine vorba de Pixel Slate.

Modelele de 599 USD și 699 USD sunt considerabile mai scumpe decât aproape orice alt Chromebook (și tabletă Chrome) cu specificații comparabile. Un procesor Intel Celeron și 4 GB de memorie sunt mai mult decât suficient pentru a alimenta Chrome și a rula fiecare aplicație Chrome și Android pe care să-l poată instala și ai avea o experiență bună cu acest model, dar pentru preț, ai putea obține ceva puțin. mai puternic dacă cumpărând o altă marcă. Nu pot avea niciodată prea multă putere de procesare când vine vorba de un computer, deoarece nu avem idee care va fi următorul lucru important.

La celălalt capăt al spectrului se află modelul de 1599 USD cu 16 GB RAM, 256 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Core i7 de 8-a generație. Aceasta este multă putere pentru orice tabletă și mult mai mult decât veți avea nevoie vreodată dacă intenționați să utilizați doar aplicații Chrome și Android. Această versiune a fost creată pentru persoanele care vor folosi alte opțiuni și vor instala un al doilea sistem de operare sau aleg să activeze aplicațiile Linux în Chrome. Nu există nicio îndoială că va fi capabil să facă aproape orice cu aceste specificații, dar la aceleași prețuri alte opțiuni, cum ar fi Microsoft Surface Pro, care are grijă de acest preț atunci când este configurat cu același procesor, 16 GB de memorie și 512 GB. de depozitare.

Mai multe: care model Pixel Slate este potrivit pentru mine?

Modelele de 799 USD și 999 USD sunt locul unde ar trebui să înceapă majoritatea oamenilor care cumpără un Pixel Slate. Oricare va face tot ce v-ați dorit când vine vorba de aplicații Chrome și Android și pe care ar trebui să le alegeți depinde de ceea ce intenționați să faceți. Dacă intenționați să instalați un software mai avansat pentru a face lucruri precum programarea sau munca de inginerie prin aplicații Linux, versiunea de 999 USD este probabil cea mai bună alegere. Pentru toți ceiilalți, modelul de 799 USD ar trebui să fie mai mult decât suficient.

Gânduri finale Dacă ar trebui să cumpărați?

Nu mi-a plăcut Pixel Slate în prima zi în care am început să-l folosesc. Am crezut că este prea mare pentru a fi folosit ca tabletă și am fost mai puțin încântat de tastatură și am fost gata să scriu sau recenzie usturătoare fără să încerci să văd cum aș putea găsi Ale mele mod de utilizare. Voi fi sincer - sunt încă pe o tabletă de 12 ani, dar acesta este sigur în un lucru de preferință și nu vizează doar Pixel Slate. Dar mă încălzesc puțin.

Primele mele impresii au fost proaste, dar am reținut-o greșit. Într-adevăr.

Problemele mele cu tastatura sunt în mare parte rezolvate, dar lipsa oricărei capacități măsurabile este încă o problemă. Am descoperit că utiliza Pixel Slate la birou, care este setat la înălțimea potrivită pentru mine, nu este mult diferită de a folosi Pixelbook-ul meu sau a oricărui alt Chromebook. Tastatura funcționează bine, trackpad-ul este ceea ce ar trebui să așteptați de la un accesoriu de 200 de dolari (cițiți: ar fi bine să fie al naibii de bun) și mă bucur de puterea de a procesa a modelului trimis de Google atât pentru lucru, cât și pentru a juca.

Dar știu, de asemenea, că nu am folosit 1.300 USD din propriile mele dolari pentru a cumpăra un Pixel Slate, Pixelbook Pen și Pixel Slate Keyboard și probabil că nu aș face-o. Asta pentru că prefer ca Chromebookul meu să fie un laptop și asta este cheia atunci când răspund la întrebarea „ar trebui să cumperi asta”.

Dacă puteți sistemului de operare Chrome pe tabletă, Pixel Slate este cel mai bun disponibil. Mai ales într-una dintre configurațiile mai scumpe. Dar Google încă vinde Pixelbook dacă preferați să utilizați Chrome pe un laptop, deoarece este bine.

Mai multe: Google Pixel Slate vs. Google Pixelbook: pe care ar trebui să-l cumpărați?

O comparație mai dură este atunci când vine un decapotabil, deoarece veți petrece timpul din timp folosit o tabletă și mijlocul unui laptop. Produse precum HP Chromebook X2 (599 USD la HP) și HP Chromebook x360 (319 USD la Amazon) există, pentru a vă asigura că nu aveți nevoie de specificații ultra-înalte pentru Chromebookul lor, acestea oferă o experiență foarte comparabilă la o fracțiune din preț. odată ce adăugați costul tastaturii și stiloului Slate. Dacă sunteți interesat să cumpărați modelul Pixel Slate de la 599 USD la 799 USD, vă îndemn să aruncați o privire asupra ofertelor HP înainte de a cheltui bani.

Dacă a existat vreodată un timp pentru a face cumpărături, cumpărarea unui Chromebook convertibil este unul dintre ele.

Cu aceste informații importante din drum, Pixel Slate este un dispozitiv foarte bine construit și frumos, care are puține defecte în afara prețului. Dimensiunea este o casă de gust personal - sunt sigur că mulți oameni le-ar plăcea să aibă o tabletă de 12 inchi care rulează aplicații Android. În ceea ce se îndepărtează, este destul de alb-negru. Dacă intenționați să utilizați Slate cu tatură în timp ce stați pe un scaun la aeroport sau pe canapea, îl veți urî. Va trebui să fie ajustați și să găsiți o suprafață plană pe care să o utilizați, să omiteți cu totul tastatură și să vă folosiți ca tabletă.

Vestea bună este că modificările aduse sistemului de operare și calitatea Pixel Slate înseamnă că poate fi folosit foarte bine fără a cumpăra tastatură în primul rând.

4 din 5

Pixel Slate este un alt dispozitiv Google Halo. Aceasta tableta Chrome pentru ca oamenii sa vada cate de grozava poate fi o tableta. Și la asta, este o capodoperă. Fiind extrem de bine construit, având un afișaj grozav și progrese în departamentul de experiență a utilizatorului îl fac un succes acolo unde contează. Google știe aproape sigur că nu va vinde milioane și milioane de Pixel Slates, dar poate dura și obiectiv câteva momente și să se bucure de faptul că fiecare a fost îndeplinit și Pixel Slate este un produs uimitor unde contează.

Dacă ai mâncărime după o tabletă Chrome grozavă și ai banii puși deoparte, simți-te bine că ai cumpărat una. Dar dacă sunteți pe gard sau trebuie să vă uitați la bugetul dvs. de cumpărare, v-aș recomanda să așteptați puțin și să vedeți ce au spus să vă aveți grijă să adopte timpuriu în 90 de zile.

Vezi la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here