Google oferă stimulente pentru a aduce utilizatorii de afaceri XP la Chromebookuri”,

Odată cu dispariția recentă a suportului oficial pentru Windows XP de la Microsoft, Google caută să atragă utilizatorii de afaceri ai sistemului de operare vechi de 12 ani cu o mână de promoții pentru întreprinderile care iau în considerare trecerea la Chromebookuri.

Organizațiile care cumpără prin Chromebookuri pentru afaceri vor primi o reducere de 100 USD pentru fiecare dispozitiv gestionat pe care îl achiziționează. Și dacă este nevoie de suport pentru aplicațiile desktop Windows, Google oferă reduceri de 200 USD la Chromebookuri pentru afaceri cu suita de virtualizare DaaS a VMWare și 25% reducere Citrix XenApp Platinum Edition - ambele fiind concepute pentru a ușura tranziția de la Windows la sistemul de operare Chrome.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Între eforturile Google de a fura utilizatorii Windows și campania Microsoft de a împinge oamenii să acceseze Windows 8 (sau cel puțin Windows 7), este clar că ambele companii văd sfârșitul vieții XP ca un moment important, în special în spațiul întreprinderii în care sistemul de operare îmbătrânit este atât de bine înrădăcinat.

Sursa: Blogul Google Enterprise

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here