Google Now

Google furnizează informații chiar înainte de a ști că aveți nevoie de ele.

Google Now este una dintre cele mai ambițioase evoluții ale software-ului de căutare Google. Ideea este simplă — prevăd ce vei dori sau vei avea nevoie să știi înainte de a-ți da seama că ai nevoie sau de a-l dori și oferă-l într-un format ușor de citit. Și execuția a fost excelentă.

Anunțat la Google I/O în iunie 2012, a devenit rapid evident că Google avea planuri mari pentru Google Now. În primul rând, a lansat mișcarea „card design” pentru Android, ceva ce vedeți în orice număr de produse acum. Și în timp ce folosirea vocii cu telefonul Android există de ceva timp, Google Now a dus-o la un nivel cu totul nou, asemănător cu Siri de la Apple.

Și vizualizați cu Android 4.4 KitKat, Google Now a devenit o parte a lansatorului ecranului de pornire în sine, ascuns în extrema stângă. Nu este pe fiecare dispozitiv — HTC și Samsung încă face treaba lor, de exemplu. (Și exact în loc.) Motorola face lucrurile puțin diferite și cu Moto X, utilizând control vocal complet, fără a fi nevoie să apăsați mai întâi butonul de pornire pentru a trei telefonul. Dacă auziți pe cineva spunând „OK, Google” sau „OK, Google Now”, știți de ce.

Deci, ce poate face Google Now pentru tine? Lista este în continuă extindere. Dar vă va arăta întâlnirile viitoare. Sau să vă spun când trebuie să plecați pentru a ajunge la acea întâlnire la timp. Sau vă va oferi o previzualizare a traseului dvs., cu un singur buton de navigare. Sau îți va arăta zilele de naștere ale prietenilor. Sau cotății bursiere. Sau informații despre vreme. Sau știri despre subiectele pe care le-ați căutat recent. Sau scoruri sportive. ... Și acesta este doar vârful aisbergului.

Google Now este în creștere. Pregateste-te.

Ultimele povești

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here