GOG ia înapoi decizia de a vinde jocul de groază taiwanez Devotion

Sursa: Red Jocuri Lumanarea

Ce trebuie sa stii

  • GOG, magazinul de jocuri pe PC, a mers înapoi de vânzare din Taiwan joc de groază Devotion ore după anunțarea ea.
  • Într-un tweet, un purtător de cuvânt a spus că a fost după "receiging multe mesaje de la gameri."
  • Jocul nu a fost disponibil pentru a cumpăra aproape nicăieri după o controversă din 2019 care a implicat un ou de Paște.

La doar ore după ce a anuntat ca ar fi de vânzare imposibilă de găsit din Taiwan joc de groază Devotament, magazin de jocuri pe PC GOG făcu un pas înapoi, spunând că n-ar 't fi listarea jocului în magazin.

"Mai devreme astăzi, a fost anunțat că devoțiunea jocul vine la GOG. După ce am primit multe mesaje de la jucători, am decis să nu listăm jocul în magazinul nostru”, se arată în tweet.

Mai devreme astăzi, a fost anunțat că devoțiunea jocul vine la GOG. După ce a primit mai multe mesaje de la gameri, am decis să nu listeze jocul în magazinul nostru.

— GOG.COM (@GOGcom) 16 decembrie 2020

Este posibil să nu fi auzit despre Devotament, dar s-ar putea 'am auzit despre controversa din jurul acestuia. Jocul a fost lansat în februarie. 2019 pe Steam, aparent fără incidente la început. De asemenea, a strâns recenzii pozitive atât de la critici, cât și de la jucători. Cu toate acestea, la doar câteva zile după lansare, jucătorii au descoperit un ou de Paște - un afiș cu un talisman blestemat pe care scria „Xi Jinping Winnie-the-Pooh prost."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xi Jinping este președintele Republicii Populare Chineze, iar o meme populară de pe internet îi face pe oameni să-l compară cu Winnie the Pooh. Imaginile sunt încă folosite până în ziua de azi pentru a-l bate joc de lider. Având în vedere China „s istorie cu cenzura, puteți vedea de ce s-ar putea “ am fost percepută ca o problemă. Taiwan este o țară independentă (pe suport de hârtie, cel puțin. Nu este recunoscută ca atare de multe națiuni), dar din cauza declarației sale de independență față de China, este adesea privit prost de către.

În curând, pagina Steam a fost bombardată cu recenzii negative de la jucători și a fost eliminată. Dezvoltatorii au scris că a fost eliminat pentru a face o verificare QA și au scris apoi:

"În același timp, ne 'd dori să profite de această ocazie pentru a ușura presiunea sporită în comunitatea noastră a rezultat din noastre anterioare. Art Material de incident, echipa noastră va revizui, de asemenea, materialul nostru de joc, din nou, asigurându-vă că nici alte materiale nedorite a fost introdus în."

Dezvoltatorii au spus mai târziu că afișul a intrat în jocul din cauza unei probleme tehnice, numindu-l un substituent care nu a fost înlocuit. Cofondatorul Red Candle Games a declarat într-o declarație pe Facebook că a fost o „greșeală”.“În iunie 2019 studioul anunțat că n-ar 't fi rereleasing joc.

Cu toată această istorie din spatele jocului, decizia lui GOG de a se întoarce decizia nu este luată cu ușurință. Multe dintre răspunsurile la tweet numesc compania lașii sau conectarea la Red Jocuri Lumânare “alt titlu, detenție, pentru a le sprijini. Am contactat CD Projekt Red, care deține GOG, pentru comentarii.

În prezent, singurul loc în care puteți găsi Devoțiunea în SUA.S. este arhivat la Biblioteca Harvard-Yenching la Universitatea Harvard. A existat și o lansare fizică la începutul acestui an, dar numai în Taiwan.

Între timp, puteți cumpăra în continuare alt titlu de groază de la Red Candle Games, Detention, care este disponibil pentru Steam, PS4, Nintendo Switch, iOS și Google Play.

Groază tragică

Detenţie

Horror Taiwanez la maxim

Detenția este un joc de groază atmosferic care nu numai că atinge traume societale, dar creează o lume terifiantă, plină de cultură și artă taiwaneză și din Asia de Est. Este un joc frumos și cu siguranță merită jucat până când Devotion devine din nou disponibil.

  • 12 USD la Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here