GIVEAWAY: Înregistrați-vă un cod pentru Frostpunk pe Xbox sau PC!

Frostpunk este un joc de strategie minunat disponibil atât pe Xbox, cât și pe PC. Frostpunk are loc într-o nouă epocă de gheață, care a prăbușit umanitatea înapoi la tehnologia aburului din era industrială. Ești forțat să iei decizii dureroase despre cine trăiește și cine moare, pe măsură ce proviziile se scad, iar iarna devine din ce în ce mai rece.

Recent, studiourile de dezvoltare pe 11 biți (Children of Morta, This War of Mine) au dezvăluit trei noi expansiuni pentru Frostpunk. Acestea includ The Rift, care adaugă hărți nesfârșite, poduri și noi moduri de a vă extinde așezările. On The Edge va adăuga un nou scenariu, tehnologie nouă, noi așezări, mecanică, cu optimizări pentru gamepad-uri. Ultima toamnă este descrisă ca fiind „cea mai mare” expansiune de până acum, completă cu noi legi și tehnologii, stabilită în ultima epocă înainte de marele îngheț.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a sărbători noile completări, ne-am făcut echipă cu studiouri pe 11 biți pentru a oferi 10 chei pentru Xbox și 10 chei pentru PC, cu mai multe oportunități de intrare prezentate mai jos (poate fi necesar să dezactivați blocarea anunțurilor pentru a vedea widgetul).

Windows Central Gaming oferă 10 coduri pentru Frostpunk!

Frostpunk mi-a oferit sute de ore de distracție atât pe Xbox, cât și pe PC și, chiar dacă nu obțineți o cheie în giveaway, merită să o luați. Puține jocuri de strategie sunt la fel de emoționante ca acesta, iar suportul robust după lansare a jocului a menținut conținutul proaspăt la frigider câțiva ani după fapt.

Supraviețuire înghețată

Frostpunk

Pregătiți-vă pentru povești noi

Frostpunk preia mai multe extinderi noi în următoarele luni, adăugând toate clădirile, caracteristicile, scenariile, tehnologiile și multe altele noi. Jocul este în prezent în vânzare pe Steam și este disponibil și pe Xbox Game Pass.

  • De la 10 USD/lună cu Xbox Game Pass
  • 30 USD la Microsoft (Xbox)
  • 10 USD la Steam (PC)

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here