GitHub va reînnoi un contract cu ICE conform unui e-mail divulgat

Ce trebuie sa stii

  • GitHub va reînnoi un contract cu Imigration and Customs Enforcement conform unui e-mail divulgat.
  • E-mailul abordează preocupările cu privire la politica administrației Trump.
  • CEO-ul GitHub afirmă că GitHub dorește ca dezvoltatorii „să are libertatea unei opere cu un nivel de confidențialitate."

GitHub va reînnoi un contract de 200.000 de dolari cu Serviciul de Imigrare și Aplicare a Vămilor (ICE), conform unui e-mail care a fost divulgat la Fight for the Future (prin The Verge). În e-mail, CEO-ul GitHub, Nat Friedman, a discutat despre politică administrației Trump și despre modul în care el, GitHub și Microsoft au probleme cu anumite politici. El adaugă, totuși, că GitHub dorește ca dezvoltatorii de software din întreaga lume să aibă libertatea unei opere cu un nivel de confidențialitate.Politicile „ICE” față de copiii migranți și imigrație sunt controversate și au fost critice de mulți, inclusiv de mai mulți angajați GitHub și Microsoft, inclusiv Friedman însuși.

Contractul pentru serverul de întreprindere GitHub a fost dezvoltat în 2016 și urma să fie reînnoit conform e-mailului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În e-mail, Friedman intră în mai multe detalii și factori care afectează decizia ca GitHub de a reînnoi contractul cu ICE. Friedman subliniază că, deși ICE are multe politici controversate, combate, de asemenea, câteva probleme grave, inclusiv traficul de persoane și terorismul,

ICE este o conducere guvernamentală mare, cu peste 20.000 de angajați, care este responsabil pentru multe lucruri. În timp ce ICE gestionează aplicarea legii privind imigrația, inclusiv politică care are atât GitHub, cât și Microsoft se opun cu fermitate, ele sunt, de asemenea, în prima linie în combaterea traficului de persoane, exploatarea copiilor, terorismul și criminalitatea transnațională, violența bandelor, spalarea banilor, proprietatea intelectuala. furt și criminalitate cibernetică.

Friedman afirmă, de asemenea, că un nivel de confidențialitate este important pentru dezvoltatori,

Utilizarea instrumentelor noastre de către dezvoltatorii de software pentru munca lor proprie este ceva diferit. Ne dorim ca dezvoltatorii de software din întreaga lume să aibă libertatea unei opere cu un nivel de confidențialitate. O lume în care dezvoltării dintr-o țară sau din fiecare țară sunt obligate să nu spună ce tip de software creează, în opinia noastră, ar submina drepturile fundamentale ale dezvoltatorilor de software.

Friedman compară decizia cu Microsoft de a acorda licență Microsoft Word oamenilor fără a cere să știi ce folosesc oamenii Word pentru a scrie.

Friedman afirmă că contractul de 200.000 de dolari „nu este material financiar." El adaugă în e-mail că GitHub va dona 500.000 de dolari "organizațiilor nonprofit care lucrează pentru a sprijini comunitățile de imigrare vizate de actuala administrație."

CEO-ul GitHub a invitat, de asemenea, destinatarii e-mailului la o întrebare și răspunsuri care va avea loc mâine, la 10:00, ora Pacificului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here