GitHub este gata să vă salveze ochii cu modul întunecat, disponibil acum

Sursa: GitHub Modul întunecat GitHub.

Ce trebuie sa stii

  • GitHub, deținut de Microsoft, a anunțat astăzi o serie de noi funcții la o conferință virtuală.
  • Adăugările cheie includ sosirea modului întunecat, împreună cu solicitările de extragere de îmbinare automată și multe altele.

La conferința sa virtuală GitHub Universe de astăzi, GitHub a scos la capăt o mulțime de funcții noi pentru ca dezvoltatorii să profite de ele. Punctul culminant, totuși, este ceva care va provoca siguranța unui oftat de ușurare uriaș, colectiv (sau cacofanie de urale): modul întunecat. Nu va mai trebui să vă protejați ochii de ecran dacă se întâmplă să deschideți GitHub într-o cameră întunecată.

Modul întunecat al GitHub este disponibil acum ca parte a unei beta publice. Îl puteți activa în porțiunea „aspect” din setările GitHub. Deși, având în vedere că această versiune beta publică, așteptați-vă să existe cel puțin o oarecare să implice.

Dincolo de a fi mai amabil cu ochii tăi, GitHub face mai simplu pentru autorii solicitărilor de extragere să-și îmbine cererile ce recenziile și verificările au trecut. Îmbinarea automată a cererilor de tragere va permite autorilor să opteze pentru ca cererile lor de extragere să fie îmbinate automat odată ce toate recenziile și verificările de stare sunt finalizate. Această nouă funcție este programată să fie lansată în versiunea beta publică, pentru a putea săptămâna viitoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Depozitele GitHub primesc, de asemenea, acces la un spațiu nou pentru comunitățile lor de interacțiune. Denumită în mod „Discuții, funcția permite oamenilor să aibă conversații în curs despre un proiect într-un spațiu dedicat, să pună întrebări și multe altele. Discuții pot fi fixate, probleme pot fi convertite în discuții și multe altele.

Discuțiile sunt disponibile acum în versiunea beta pentru toate depozitele publice.

GitHub Unicerse este programat să se desfășoare până pe 10 decembrie, cu o mulțime de discuții pe care să dezvolte pot să se cufunde. Pentru mai multe, puteți consulta pagina Universului GitHub.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here