Gigantic își abandonează NDA-ul beta închis și va invita mai mulți testeri în curând”,

Testerele beta închise pentru Gigantic, viitorul shooter MOBA pentru Xbox One și Windows 10 își pot dezvălui acum experiențele cu jocul în mod public. Dezvoltatorul Motiga a renunțat la NDA pentru acești testeri, permițându-le să scrie, să transmită în flux, să facă capturi de ecran și multe altele de la Gigantic.

Motiga a declarat:

„Căutăm toate feedback-urile dvs., chiar dacă nu sunteți de acord! De fapt, încurajăm oamenii să-și împărtășească feedback-ul critic . Dacă reușiți să nu fiți de acord cu noi fără amenințări de violență sau defăimarea mamelor noastre, vă vom răsplăti ascultându-vă și spunându-vă care sunt planurile noastre pentru a vă rezolva preocupările."

În plus, forumurile beta pentru Gigantic sunt disponibile pentru citirea tuturor, dar numai testerii beta închis vor putea posta comentarii noi. Motiga spune că vor invita mai mulți testeri la testul beta în curând:

„Asta înseamnă că veți vedea cadouri de la partenerii noștri și de la Gigantic Approved Broadcasters și, cel mai important, vom oferi cheile direct testerilor noștri beta, astfel încât aceștia să își poată invita prietenii să se joace cu ei."

Motiga nu a dezvăluit încă o dată specifică de lansare pentru Gigantic, cu excepția unui interval de timp „2016”.

Înscrieți-vă pentru beta închisă Gigantic

Sursa: Gigantic

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here