Ghostwire: Tokyo pentru PS5 — Tot ce trebuie să știi

Sursa: Bethesda Softworks

La conferința de presă E3 2019 de la Bethesda, ei au prezentat două IP-uri complet noi - unul dintre ele se numea Ghostwire: Tokyo. Directorul de creație Ikumi Nakamura a urcat pe scenă cu un nivel de încredere, entuziasm și sinceritate care a fermecat imediat publicul și a contrastat profund cu nivelul de înfiorare și frumusețea estetică întunecată a trailerului în care a condus-o. Indiferent ce este exact Ghostwire: Tokyo, conceptele pentru acesta prezentate într-un videoclip CGI arată incredibil.

De atunci, s-au dezvăluit mai multe, cu câteva imagini semnificative afișate în vitrinei PS5 de la Sony din iunie 2020, Viitorul Gamingului. Nakamura nu mai este în proiect, Mikami este acum director, iar acest joc este o exclusivitate a consolei cronometrate. Iată ce știm acum despre ceea ce ar putea ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri PS5 disponibile:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Ce este Ghostwire: Tokyo?
 • Care este povestea?
 • Uită-te la trailere
 • Cum este jocul?
 • mângâia câinii!
 • Este o lume deschisă?
 • De ce a părăsit Ikumi Nakamura Tango Gameworks?
 • Este exclusiv PS5??
 • Este Ghostwire: Tokyo anulat
 • Când este data lansării?

Ce este Ghostwire: Tokyo?

Ghostwire: Tokyo este un joc nou de la Tango Gameworks prezentat în timpul conferinței de preză E3 2019 de la Bethesda. Tango Gameworks este un studio fondat de veteranul Capcom Shinji Mikami în 2010. Studioul este cunoscut pentru că lucrează atât la The Evil Within, cât și la The Evil Within 2, iar Mikami însuși a lucrat la Resident Evil la Capcom. Deci știi că acest joc va fi destul de înfiorător!

Care este povestea lui Ghostwire: Tokyo?

Sursa: Bethesda Softworks

Ghostwire: Tokyo are loc în (surpriză!) Tokyo, unde brusc 99% din populație a dispărut fără avertisment sau explicație, lăsând haine în urmă într-un eveniment asemănător Rapturei. În calitate de personaj principal, rămâi în timp ce o forță ciudată și malefică sosește în oraș, care ar putea fi responsabilă pentru dispariții. Este datoria ta să o urmărești și să ajungi la fundul a ceea ce se întâmplă propriile tale abilități „spectrale” pentru a combate întuneric.

Spiritele nu sunt singurele nou-venite pe străzi. Există, de asemenea, un grup de mascați numit Vizitatorii care poartă măști Hannya. Rolul lor în poveste este învăluit în mister.

Trailer Ghostwire: Tokyo

consulta trailerul original al conceptului de la E32019 chiar aici.

De asemenea, puteți vedea trailerul de dezvăluire a gameplay-ului evenimentului Sony PS5 din iunie 2021, Viitorul Gamingului.

Un alt trailer a fost dezvăluit în luna septembrie. 2021 PlayStation Showcase, care arată câteva luni în acțiune:

Gameplay-ul Ghostwire: Tokyo

Sursa: Bethesda Softworks

Acesta nu este un joc de supraviețuire-horror precum The Evil Within, deși există elemente „înfricoșătoare”. Este un titlu de acțiune la persoana întâi care te vede luptând cu diferite spirite puternice cu propriile tale abilități supranaturale. Fiecare spirit are puncte forte și puncte slabe diferite, așa că fiecare luptă vă va cere să gândiți cu atenție. Sloganul jocului este „Nu vă temeți de necunoscut. Atacă-l.„Sunt și alte câteva informații pe care le cunoaștem.

 • Au fost anunțate trei spirite: Amewarashi, Shiromuku și Kuchisake.
 • Jocul este proiectat cu suport audio 3D.
 • De asemenea, acceptă controlul DualSense al PS5 cu feedback haptic pentru transmiterea efectelor speciale ale diferitelor abilități speciale.

„Suntem deosebit de posibil de a putea juca jucătorii să experimenteze orașul nostru modern, dar plin de vizitatori, cu sunet 3D”, spune Kenji Kimura, Director de joc pentru Ghostwire: Tokyo. „Această versiune a Tokyo nu este o versiune pe care ați mai văzut-o sau auzit-o vreodată. În Ghostwire: Tokyo, vei auzi și vei întâlni sunete pe care în mod normal nu le-ai auzi în orașul în viața reală. Speranța noastră este că, cu sunetul 3D, vă veți simți obligați să căutați și să identificați ce cauzează acele sunete pe care le-ați auzit."

Fiecare dintre acești „Vizitatori” este conceput pentru a fi tulburător, unele dintre ele includ pachete de elevi de liceu fără cap, păpuși care iau după farmecul vremii teru teru bozu și, în cele din urmă, bărbați subțiri fără chip, ciudați, cu umbrele.

Ghostwire: Tokyo vă permite să vă animalați câinii

Acest lucru face parte din punct de vedere tehnic din joc, dar a fost atât de important și-a meritat propria secțiune. Tango Gameworks a confirmat că poți mângâia TOȚI CÂINII din Ghostwire: Tokyo.

Este Ghostwire: Tokyo open world?

Mulți jucători se întreabă dacă jocul are loc într-o lume deschisă. Nu suntem siguri acum, dar având în vedere ceea ce am văzut acum, cu siguranță pare posibil.

Jocul anterior al studioului, The Evil Within 2, a fost semi-deschis, oferind jucătorilor o mână de zonă mari de explorare, dar menținând totuși o cale principală oarecum simplă.

De ce a părăsit Ikumi Nakamura Tango Gameworks?

Sursa: Bethesda Softworks

Pe 4 septembrie 2019, directorul de creație Nakamura a anunțat că părăsește Tango Gameworks după nouă ani în studio. Nu este clar în acest moment de ce a decis să plece; cu toate acestea, ea a făcut turnee în diferite studiouri din toată lumea, așa că poate că are nevoie doar de timp pentru a-și da seama ce vrea să facă.

Este exclusiv Ghostwire: Tokyo PS5 ?

Sursa: Bethesda Softworks

Deocamdată, Ghostwire: Tokyo a fost anunțat ca exclusivitate cronometrată pentru consola PS5. This ofertă este onorată, în ciuda faptului că Microsoft a folosit ZeniMax Media, ceea ce înseamnă că Bethesda Softworks face acum parte din Xbox. Va fi disponibil doar PS5 și PC pentru o perioadă limitată de timp înainte de a fi lansat pe Xbox Series X și Xbox Series S la o dată ulterioară.

Având în vedere acest lucru, șeful Xbox Phil Spencer a declarat că, în viitor, jocurile Bethesda vor fi exclusive pentru platformele cu Xbox Game Pass.

Este Ghostwire: Tokyo anulat?

Sursa: Bethesda Softworks

Nu, în ciuda plecării directorului de creație Nakamura, jocul nu a fost anulat. Shinji Mikami, director de creație al The Evil Within, a preluat funcția de director creativ general pentru Ghostwire: Tokyo.

Când este data lansării Ghostwire: Tokyo ?

Ghostwire: Tokyo era programat inițial să sosească pe PS5 și PC la un moment dat în 2021. Textul de declinare a răspunderii dintr-un videoclip de prezentare CES 2021 a indicat că acest joc va fi lansat în octombrie 2021, dar acesta a fost retras de atunci. Datorită efectelor persistente ale pandemiei, jocul a fost amânat până la începutul anului 2022 pentru a asigura sănătatea și siguranța dezvoltatorilor în timp ce lustruiți jocul cât mai multe posibilități.

Deoarece este o exclusivitate a consolei cronometrată pe un an, va veni pe Xbox Series X și Xbox Series S când va mai târziu, în 2023.

Incarca

Card cadou PlayStation Store

Ușor de stocat

Cardurile cadou PlayStation sunt o modalitate ușoară de a obține monedă pentru jocuri, suplimente, teme și multe altele din PlayStation Store. De asemenea, vin într-o mare varietate de denumiri, ceea ce este perfect pentru a începe să economisești pentru jocurile PlayStation 5.

 • De la 10 USD la Amazon
 • De la 10 USD la Best Buy
 • De la 10 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here