Extensii de browser GetThemAll și Enhancer pentru YouTube vin pentru Microsoft Edge

O altă extensie de browser de mare renume este acum disponibilă pentru cei care folosesc browserul Microsoft Edge în Windows 10. Începând de astăzi, popularul add-on GetThemAll – Descărcare video este acum în Windows Store și la începutul săptămânilor trecute a fost lansat și Enhancer pentru YouTube.

GetThemAll

GetThemAll este o extensie simplă care parcurge pagina dvs. web actuală pentru link-uri de descărcare către aplicații, documente și videoclipuri, adunându-le pe toate într-o fereastră ușor de navigat. Utilizatorii pot descărca fișiere directe pe computerul lor. Din descrierea aplicației:

GetThemAll (GTA) este o dimensiune cu totul nouă în software-ul de gestionare a descărcărilor. Obosit să cauți milioane de fișiere pe site-uri web și să le descarci câte unul? Nu va mai trebui! GetThemAll va găsi toate fișierele disponibile pagina pe care să vă vizualizați singuri.

GeThemAll Video downloader poate descărca de pe cele mai populare site-uri video sau sociale similare cu:

  • YouTube
  • Facebook
  • Vimeo

Extensia pare să funcționeze destul de bine și suntem siguri că mulți utilizatori puternici vor aprecia că aceste noi opțiuni sunt disponibile chiar în Edge pentru prima dată.

Descărcați GetThemAll din Magazinul Windows

Optimizare pentru YouTube

Enhancer pentru YouTube a fost listat acum câteva câteva, dar din cauza unor erori din magazin, înregistrarea a fost indisponibilă pentru această săptămână. Problema a fost remediată, așa că acum vă putem distribui linkul de descărcare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Enhancer pentru YouTube vă permite să refaceți YouTube.com cu o temă întunecată, condiții de redare implicite, inclusiv preferințe de rezoluție, sortați comentariile după cele mai noi, dezactivați redarea automată și multe altele. Este o aplicație inteligentă care se folosește dacă vizionați videoclipuri YouTube pe web (prefer MyTube! in schimb).

Folosesc Enhancer pentru YouTube de ceva vreme și este greu să mă întorc la altceva. Este perfect atunci când trebuie să urmați un link web către canalul YouTube, iar setările de rezoluție prestabilite sunt impresionante.

Descărcați Enhancer pentru YouTube din Magazinul Windows

Spuneți-ne ce părere despre aceste Edge în comentarii!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here