Obțineți sistemul de divertisment sub control cu ​​telecomanda universală Logitech Harmony 650 la preț redus”,

Telecomanda universală all-in-one cu infraroșu Logitech Harmony 650 este redusă la 34 USD.99 la Best Buy doar pentru o zi. În timp ce telecomanda a fluctuat puțin în preț în ultimele luni la Amazon, nu s-a vândut niciodată mai puțin de 30 USD înainte. Mai regulat, poate fi găsit pentru aproximativ 40 USD și a crescut mult mai mult în trecut.

Harmony 650 are suport pentru opt dispozitive, ceea ce înseamnă că puteți arunca până la opt telecomenzi. Reduceți dezordinea și complexitatea sistemului dvs. de divertisment din camera de zi. Ecranul color luminos de pe telecomandă afișează canalele și comenzile preferate pentru o navigare ușoară. În plus, puteți configura butoane de activitate cu o singură atingere, cum ar fi „Vizionați un DVD” pentru a comuta automat totul acolo unde trebuie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Telecomenzile universale Logitech sunt compatibile cu peste 225.000 de dispozitive și 5.000 de mărci. Veți avea nevoie de un computer pentru a-l configura, iar software-ul este compatibil cu Windows XP sau o versiune ulterioară sau Mac OS X 10.6 sau mai târziu. Utilizatorii dau telecomenzii 4.4 stele pe baza a 7.356 de recenzii.

Vezi pe Best Buy

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here