Pregătește-te pentru sezonul NFL cu aceste noi fundaluri pentru echipele Microsoft

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft și NFL au lansat imagini de fundal personalizate pentru toate cele 32 de echipe NFL.
  • Majoritatea imaginilor sunt cu stadioane NFL din fiecare echipă, de mai multe prezinta logo-uri stilizate.
  • Versiunile desktop și mobile ale Teams acceptă fundaluri personalizate chiar acum, iar asistența vine la Teams pentru web în viitor.

Microsoft are fundaluri personalizate disponibile pentru fiecare echipă NFL, exact la timp pentru sezonul 2021. folosiți imagini pentru a arăta ca și cum vă aflați pe stadionul NFL preferat în orice apel sau întâlnire Microsoft Teams. De asemenea, puteți descărca o siglă generică NFL, care este bună pentru cei care participă la știri oficiale sau care nu și-au ales încă o echipă preferată.

Microsoft Teams acceptă fundaluri personalizate pe versiuni de vânzare desktop și mobile. Deși nu a sosit încă, suportul personalizat de fundal, de asemenea, pe drum pentru Teams pe web.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

După ce ați descărcat imaginea, puteți seta ca fundal pentru apelurile și întâlnirile Microsoft Teams. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru configurarea, avem un ghid complet despre cum să utilizați fundaluri personalizate pe Microsoft Teams. Recumpărați că atunci când previzualizați fundalul, acesta poate apărea inversat. lucru nu ar trebui să fie Acest lucru pentru nimeni care vă vede la celălalt capăt al unui apel sau al unei întâlniri.

Microsoft Teams

Microsoft Teams acceptă imagini de fundal personalizate în aplicațiile de vânzare desktop și mobile. Acum puteți obține imagini pentru fiecare dintre echipele NFL pe care să vă setați ca să vă întâmpinați și apeluri.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here