Pregătește-te pentru procesare Intel din a 12-a generație cu aceste noi plăci de bază Z690 de la ASUS

Sursa: ASUS

Ce trebuie sa stii

  • ASUS a anunțat astăzi un nou teanc de plăci de bază Z690.
  • Toate plăcile de bază acceptă procesele Intel din a 12-a generație și Windows 11.
  • Seria Z690 este disponibilă în prezent pentru precomandă.

ASUS a anunțat astăzi noi plăci de bază Z690 care acceptă procesul de procesare Intel de generație a 12-a, care să fie printre cele mai bune procese de pe piață. Plăcile de bază oferă suport pentru modulul de memorie DDR5 și PCIe 5.0 sloturi pentru plăci video și stocare. Platforma ASUS Z690 include plăci de bază ROG Maximus, ROG Strix, TUF Gaming, ProArt și Prime. Noile plăci de bază ale ASUS sunt disponibile pentru precomandă de astăzi.

Plăcile de bază ASUS Z690 acceptă procesarea Intel Core din a 12-a generație, care vin cu până la 16 nuclee și 24 fire. Dispun de PCIe 5.0 M.2 sloturi, NVME RAID, Thunderbolt 4, 10 Gb Ethernet și Wi-Fi6E pe anumite plăci de bază.

În mod normal, DDR5 este limitat la maximum 1.1 volți. ASUS ocolește această restricție în plăcile sale de bază Z690 cu o combinație de circuite și firmware. Proprietarii computerului pot aplica modificări manuale sau pot activa ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) în BIOS. ASUS explică că a funcționat cu Adata, Corsair, Crucial, Geil, G.SKILL, Kingston, Klevv și Teamgroup pentru a asigura compatibilitatea și stabilitatea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fiecare placă de bază ASUS Z690 acceptă în mod nativ Windows 11, oferind oamenilor o experiență optimizată atunci când optează pentru cel mai recent sistem de operare al Microsoft.

Toate plăcile de bază Z690 de la ASUS au, de asemenea, găuri de montare care sunt compatibile cu coolere CPU concepute pentru soclu-urile LGA 1200 sau LGA 1700.

Listările Newegg pentru plăcile de bază ASUS Z690 indică o dată de lansare de 4 noiembrie 2021.

Placi de baza ASUS Z690

Acestea nu plăci de bază pentru ASUS acceptă procesele Intel de generație a 12-a, PCIe 5.0 și Windows 11.

  • De la 220 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here