Obține cel mai mic preț al anului pe acest monitor pentru jocuri LED Dell 1440p de 27 inchi

Dacă ați construit un computer în acest Black Friday sau deja o configurație pentru jocuri, atunci acest monitor LED este complet perfectă pentru orice platformă. Monitorul de gaming LED Dell S2719DGF de 27 inchi, 1440p, tocmai a scăzut la cel mai mic preț pe care l-am văzut tot anul în vânzarea Amazon Black Friday, ceea ce înseamnă că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a cumpăra unul.

Special de Vinerea Neagră

Monitor pentru jocuri LED Dell S2719DGF de 27 inchi 1440p

Specificațiile includ rezoluție de 1440p pixeli, sau rata de reîmprospătare care poate fi mărită până la 155 Hz și un timp de răspuns de 1 ms. Are FreeSync nativ și poate funcționa cu G-Sync. Include HDMI, DisplayPort și un hub USB.

274 USD.99 400 USD.00 125 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

De obicei, în jur de 400 USD, cel mai mic preț de vânzare anterior din ultimele 12 luni a fost de aproximativ 300 USD, ceea ce înseamnă că această nouă ofertă vă va aduce o reducere de aproximativ 125 USD față de prețul de vânzare inițial.

Dacă ești un jucător sau petreci mult timp în fața computerului și vrei doar un monitor excelent, acesta este. Dell 27-inch are o rezoluție 2K Quad HD 2560x1440 pixeli, un timp de răspuns de 1 ms și o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Dacă vă conectați prin DisplayPort, puteți overclocka monitorul la o rată de reîmprospătare de 155 Hz, dar veți obține până la 144 Hz chiar dacă vă conectați doar prin HDMI 2.0 port.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Opțiunile de conectivitate includ două porturi HDMI, un DisplayPort și un hub USB cu patru USB 3.0 porturi. Astfel de hub-uri sunt foarte bune pentru a vă conecta toate perifericele, mai ales dacă desktopul nu are o cantitate mare de porturi în spate.

În ciuda faptului că este un panou TN, ceea ce înseamnă de obicei sacrificarea unghiurilor de vizualizare pentru timpi de răspuns mai rapid, are unghiuri de vizualizare până la 170 de grade. Aceasta înseamnă că puteți urmări în continuare media chiar și din diferite puncte de vedere din jurul ecranului.

Monitorul are, de asemenea, sincronizare adaptivă, care reduce ruperea ecranului în momentele de înaltă performanță. Tehnologia implicită este FreeSync de la AMD, dar este și compatibilă cu tehnologia G-Sync de la Nvidia. Pentru a-l folosi, va trebui să vă conectați prin DisplayPort și să aveți o placă grafică NVIDIA din seria 10xx sau 20xx.

Dacă nu sunteți în prezent cu o platformă de jocuri sau sunteți în căutarea uneia, am creat o versiune de PC Black Friday care vă va costa mai puțin de 800 USD.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here