Obțineți o viață întreagă de serviciul de învățare a limbilor străine de la Mondly la prețul de până la 40 USD”,

Majoritatea oamenilor și-au dorit să învețe o limbă nouă la un moment dat în timpul vieții lor. Cu toate acestea, mult prea mulți renunță la obiectivele lor, deoarece chiar și cele mai populare platforme de învățare a limbilor străine se bazează pe tactici de memorare plictisitoare și monotone.

Mondly oferă o modalitate revoluționară de a învăța o nouă limbă din mers, iar abonamentele pe viață sunt disponibile la sute de reduceri la prețurile lor normale chiar acum.

Această platformă facilitează învățarea a până la 33 de limbi în limba maternă și veți putea să vă dezvoltați abilitățile pe toate dispozitivele dvs.

Disponibil și ca abonamente într-o limbă, în trei limbi și în cinci limbi, Mondly utilizează cea mai recentă și mai puternică tehnologie de recunoaștere a vorbirii pentru a-ți îmbunătăți educația și vei putea profita de o listă de profesioniști. actorii vocali să rămână pe drumul cel bun.

Acest abonament vine chiar și cu un dicționar și un conjugator de verbe pentru a vă îmbunătăți educația.

Nu mai trageți picioarele și învățați limbile pe care ați dorit întotdeauna să le învățați cu un abonament pe viață la Mondly pentru doar 40 USD pentru o limbă, 60 USD pentru cinci sau 100 USD pentru toate cele 33 de limbi pe care le oferă.

Prețurile pot fi modificate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here