Faceți cunoștință cu Bloodhound în viitorul eveniment Apex Legends Old Ways

Bloodhound a fost întotdeauna un mister pentru jucătorii Apex Legends. și în vedere că trăiesc în spatele unei măști care nu este surprinzător. Respawn le oferă jucătorilor șansa de a afla puțin despre erou cu evenimentul The Old Ways, care urmează să ajungă la Apex Legends în perioada 7-21 aprilie.

Acest eveniment, în partea de sus, include o preluare a orașului Bloodhound cu Bloodhound's Trials. Aici, jucătorii pot face echipă într-o echipă pentru a învinge prowlers (creaturile care, în știință, au invadat World's Edge), ceea ce vă va oferi pradă de nivel înalt. Cu toate acestea, vor trebui să se doboare unul pe altul pentru a obține cea mai bună pradă.

Ce legătură are asta cu Bloodhound?? mai multe lucruri bune în noul videoclip Stories from the Outlands de mai sus. Pe scurt: povestește despre un copil care a fost trimis în sălbăticie pentru a finaliza un ritual de trecere, dar se lovește de o serie de creaturi periculoase. Este vorba și despre conflictul dintre așa-numitele „moduri vechi”, care nu se bazează pe tehnologie, și cele noi, care intra în joc mai ales când copilul găsește o armă energetică.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La fel ca majoritatea evenimentelor, aceasta va veni cu provocări zilnice și șansa de a debloca produse cosmetice exclusive pentru evenimente, care includ skinuri legendare. Desigur, le puteți ridica din magazin cu moneda din joc. Potrivit postării de pe site-ul EA, acestea includ skin-uri pentru Bloodhound (desigur), dar și Wattson și Crypto.

Pe lângă caracteristicile centrate pe Bloodhound, Apex Legends va aduce înapoi și Duos, care vor exista alături de modul tipic Trios. De asemenea, va exista o rotație permanentă a hărții, astfel jucătorii să se poată implica pe Kings Canyon, fie pe Worlds Edge.

Jocul readduce și skin-urile Legendary Hunt pentru o muncă limitată. Acestea vor fi disponibile pentru cumpărare din magazin.

Mai avem câteva zile până la începerea evenimentului, așa că avem timp suficient pentru pregătire. De asemenea, puteți consulta mai multe despre eveniment, inclusiv despre programul articolelor, pe site-ul EA.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here