Intrați mai devreme: monitorul de jocuri Dark Matter 32 de la Monoprice este aici cu o zi înainte de propria lansare

Sursa: Monoprice

Ce trebuie sa stii

  • Noul monitor de jocuri Dark Matter 32 de la Monoprice este acum disponibil.
  • Monitorul QHD de 32 inchi are o rată de reîmprospătare de 165 Hz, timp de răspuns de 1 ms și acceptă Adaptive Sync.
  • Dark Matter 32 este scos la vânzare pe site-ul Monoprice pentru 400 USD.

Monoprice va lansa monitorul de jocuri Dark Matter 32 săptămâna aceasta. Monitorul QHD de 32 de inchi are specificațiile pentru a concura cu cele mai bune monitoare de jocuri pentru PC, inclusiv o rată de reîmprospătare de 165 Hz, un timp de răspuns de 1 ms și suport pentru Adaptive Sync. Monoprice nu va face tam-tam în legătură cu noul monitor până mâine, 29 octombrie 2021, dar Dark Matter 32 este deja listat pe site-ul Monoprice pentru 400 USD.

Dark Matter 32 are o rezoluție de 2560x1440p și unghiuri de vizualizare orizontale și verticale de 178 de grade. Monitorul este compatibil cu suporturile VESA, permițându-i să funcționeze cu o varietate de configurații de birou.

Pentru a se conecta la diferite ecrane, Dark Matter 32 are două DisplayPort 1.2 conexiuni și două HDMI 2.0 intrări video.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Monitoarele Dark Matter au câștigat recenzii pozitive de la noi în trecut. Editorul nostru executiv Daniel Rubino i-a oferit monitorului de jocuri Dark Matter de 27 de inchi un 4.5/5 în recenzia lui. În special, acel monitor de 27 de inci are un afișaj IGZO mai degrabă decât un IPS tradițional. Monitorul Dark Matter de 32 inch are un afișaj IPS.

Ca și în cazul tuturor monitoarelor de la Monoprice, Dark Matter 32 are o garanție PixelPerfect de un an, ceea ce înseamnă că compania va înlocui un monitor pentru până la un an care primește orice pixeli morți.

Monitor pentru jocuri Dark Matter 32

Acest monitor pentru jocuri de 32 de inchi are o rezoluție QHD, o rată de reîmprospătare de 165 Hz și un timp de răspuns de 1 ms. De asemenea, acceptă Adaptive Sync pentru a asigura un joc fără probleme.

  • 400$ la Monoprice

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here