Fii creativ și imprimă-ți propriile carcase 3D pentru Lumia 820

Nokia caută să implice comunitatea Windows Phone în realizarea de noi carcase Lumia 820. Compania a lansat un kit de dezvoltare pentru imprimare 3D (3DK) caz unic, si alte sfaturi.

Dacă aveți acces la o imprimantă3D, veți putea folosi fișierele 3DK lansate de producător pentru a crea noi carcase pentru Lumia 820. Dar dacă se întâmplă să nu cumpărați o imprimantă 3D, există o serie de servicii online care pot produce rezultate din modelele trimise contra cost. Acesta va oferi consumatorilor o cale pentru a crea cazuri unice.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deci, ce este disponibil în prezentul Nokia pentru imprimarea 3D? Următoarele vă vor ajuta să începeți:

  • Desene mecanice
  • Piese de imprimare a carcasei din spate (în formă separată)

Dacă nu vă interesează întreaga chestie de imprimare 3D, atunci când asigurați-vă că căutați huse disponibile care oferă suplimentare și/sau încărcare wireless. Va fi interesant de văzut dacă Nokia lansează un 3DK similar pentru Lumia 620, un alt Windows Phone care acceptă carcase interschimbabile. Pentru mai multe informații despre kitul de printare 3D Nokia, nu uitați să consultați această postare lungă pe blog (și interviul cu John Kneeland, un manager de marketing pentru comunitate și dezvoltatori Nokia) despre Nokia Conversations.

Am analizat anterior imprimarea 3D în, nu am recomandat să analizăm procesul de fabricație dacă nu reușiți să puneți mâna pe niște accesorii Windows Phone unice. Este grozav să vezi Nokia încercând să motiveze comunitatea să-și creeze propriile carcase și accesorii. Va fi interesant să vedem cât de mult interes se manifestă 3DK și tipărirea carcasei Lumia 820.

Te gândești să-ți creezi propriul tău? Împărtășiți-vă rezultatele cu noi!

Sursa: Nokia, prin: SlashGear

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here