Geometry Wars 3: Dimensions Evolved vede conținutul dublu în actualizarea gratuită

Hitul spectaculos Geometry Wars 3: Dimensions preia un alt subtitrare pe lângă o mulțime de conținut bonus într-o actualizare gratuită. Conținutul va fi disponibil jucătorilor de pe PS4, PS3, PC, Mac, Linux și, desigur, Xbox 360 și Xbox One.

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved include 40 de noi etape, noi bătălii cu șefii, forme de grilă 3D, tipuri de joc, drone și super abilități. Limitarea nivelului a fost ușurată, permițând jucătorilor să progreseze fără dureri de cap.

Pentru fanii care caută o provocare, modul „Hardcore” al lui Geometry Wars 3: Dimensions Evolved oferă 20 de niveluri specifice care blochează, de asemenea, pornirea dronelor sau super-abilități. Modul Hardcore introduce, de asemenea, clasamente pentru un plus de competitivitate.

John Callahan, de la Windows Central, l-a intervievat anterior pe Craig Howard, lui Lucid Games, despre filmul arcade shooter apreciat de critici. Howard a lăudat jocul pentru capacitatea de a juca cu prietenii, invocând notificările rivale ale Geometry Wars, care te țin la curent cu privire la felul în care se descurcă prietenii tăi. Dacă sunteți un nou venit la Geometry Wars, interviul lui John oferă o perspectivă grozavă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Când Geometry Wars 3: Dimensions Evolved va apărea pe 1 aprilie, Geometry Wars 3: Dimensions va înceta să mai existe, iar jucătorii prezenți și viitori vor fi actualizați la noul pachet. Cele două jocuri combinate vor avea peste 100 de niveluri și vor păstra caracteristicile online competitive și cooperante ale Geometry Wars 3: Dimensions.

  • Geometry Wars 3 – Xbox One – 261 MB – 14 USD.99 – Xbox.com Link
  • Geometry Wars 3 – Xbox 360 – 106 MB – 14 USD.99 – Xbox.com Link

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here