geoDefense salvarea datelor remediere erori pe drum

De la debutul geoDefense pe Xbox Live, am auzit plângeri ocazionale de jucători care și-au pierdut datele de salvare. geoDefense nu este un joc extrem de lung, dar nimeni nu vrea să-și piardă progresul – mai ales dacă a depus un efort pentru a-și face scorurile.

Dezvoltatorul, Critical Thought Games, a fost de fapt conștient de problemă de ceva vreme. Într-o postare pe blog pe site-ul său, designerul David Whatley explică natura problemelor:

„Ei bine, problema este în gestionarea fișierelor. În esență, scorurile dvs. maxime (și alte informații) sunt salvate într-un fișier (da)

dacă datele scrise sunt mai mici decât ultima dată, atunci fișierul rezultat va fi tot atât de lung cât era înainte de salvare... cu date de la final fiind gunoi.

Când încarc datele, primesc acest gunoi în urmă și întregul bloc nu reușește verificările sumei de control și, prin urmare, ignoră datele ca și cum ar fi fost modificate.”

Deci, practic, uneori, jucătorii reiau nivelurile, noile date ajung să fie mai mici decât datele vechi, corupând întregul fișier de salvare. Acest lucru nu afectează realizările deja obținute, dar scorurile și toate celelalte progrese din joc sunt pierdute.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Critical Thought a trimis deja sau actualiza la Microsoft care remediază problema. Sperăm că va trece rapid de certificare, deși știm că procesul poate fi uneori un drum accidentat. Numărul actual al versiunii în jocul acesta 1.5. Când apare următoarea actualizare, va citi 1.6 și economiile tale vor fi acasă gratuite.

Până atunci, Whatley oferă acest sfat:

Dacă joci geoDefense WP7, pur și simplu nu reda niciun nivel pe care l-ai câștigat deja și eroarea nu se va întâmpla. Dacă sa întâmplat deja, dezinstalați și reinstalați jocul pentru a șterge starea. Odata 1.Actualizarea 6 este disponibilă și upgrade, apoi puteți reveni la siguranță și reda nivelul deja câștigate pentru a vă puteți scorul.”

În ciuda acestei probleme de salvare a datelor (pe care mulți dintre noi nu le-am întâlnit), geoDefense este unul dintre cele mai bune jocuri de apărare turn pe Xbox Live. Citiți recenzia completă a WPCentral pentru toate detaliile alegerii.

Multumesc, Marc G., pentru capul sus! The G este pentru geometrie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here