Dezvoltatorul Gears of War „The Coalition” ar putea lucra la o nouă IP

Sursa: Coaliția

După Gears Tactics și Gears 5, Coaliția are un pic de semn de întrebare atârnând deasupra ei. Având în vedere sfârșitul Gears 5, un Gears 6 este aproape inevitabil - dar este următorul joc din The Coalition? Poate că nu, conform acestei liste de profil LinkedIn.

Un dezvoltator care lucrează pentru The Coalition și-a actualizat recent profilul LinkedIn pentru a observa că lucrează la niveluri pentru o nouă IP. IP înseamnă proprietate intelectuală și, în general, se referă la o anumită franceză de joc. Prin urmare, Gears 6 nu ar fi neapărat o nouă IP, ceea ce, dacă este corect, ar putea indica că următorul joc al Coaliției este ceva complet nou.

Sursa: LinkedIn

Coaliția și-a demonstrat recent munca cu Unreal Engine, creând o nouă demonstrație tehnologică pentru a prezenta UE5 pe Xbox Series X. Coailtion și-a început viața ca Black Tusk și a mers atât de departe pentru a arăta sau trailer CGI pentru un joc care a fost abandonat în favoarea preluării Gears of War IP, când Microsoft a preluat-o de la Epic Games.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De când și-a schimbat numele în The Coalition, studioul a lucrat la Gears of War 4, Gears 5 și Gears Tactics, obținând succes și aclamații consistente. Mulți dintre noi ne-am întrebat ce ar putea face echipa talentată dacă s-ar îndepărta de Gears pentru puțin timp și cu siguranță, se pare că studioul cel puțin explorează ce ar putea însemna asta.

Există toate șansele ca lista LinkedIn să se refere la o nouă IP de la o altă echipă parteneră Microsoft, cum ar fi Contraband from Avalanche sau dintre celelalte jocuri Xbox viitoare ale Microsoft. Se știe că studiourile Microsoft contribuie reciproc la proiectele altora atunci când apar nevoi, dar posibil unui nou IP de la The Coalition stârnește cu siguranță imaginația, în orice caz.

Ce crezi? Doriți să vedeți Coaliția abordând o nouă IP?? Gears of War are nevoie de puțină odihnă? Sau ai vrea să vezi mai întâi Gears 6? Dați în comentarii, spuneți-ne.

vor cumpăra Gears 5 pe Xbox Game Pass sau direct din Microsoft Store pentru 35 USD.

Mulțumesc @BethWilder26 pentru pont.

Trecând o treaptă de viteză

Roțile de viteză 5

Cele mai recente Gears.

Gears 5 a oferit o profunzime atât de necesare francizei sângeroase, deschizând lumea cu straturi de progres, zone deschise și traversare a vehiculelor.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here