Actualizarea din august a lui Gears of War 4 stimulează bătăliile lunetiştilor cu două hărţi noi”,

Actualizarea din august pentru Gears of War 4 este acum disponibilă pentru descărcare. Deși nu este la fel de mare ca actualizarea recentă din iunie, include câteva hărți noi multiplayer de verificat - dintre care una reprezintă câteva oportunități interesante pentru lunetişti.

Prima hartă nouă este Canals, care este o hartă care revine din modul original Gears of War versus. Harta are loc noaptea în orașul Timgad, creând o oportunitate perfectă pentru bătălii cu lunetişti datorită liniilor sale lungi de vedere și a numeroaselor ascunzători, explică Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Între timp, a doua hartă, Forge Blitz, este o versiune modificată a lui Forge care adaugă un pic de condiment formulei originale. Harta a fost înăsprită puțin pentru a încuraja jucătorii să fie mai agresivi, eliminând intrările secundare în Camera de control și oferind mai puțin spațiu deschis.

În cele din urmă, august este începutul „Summer of Gears”." În fiecare zi din august, puteți câștiga 500 de credite cu primul câștig al zilei. Personajul care poate fi creat din această lună a fost dezvăluit și ca „Classic Commando Dom."

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here