Dezvoltatorul Gears, The Coalition, arată ce poate face Unreal Engine 5 pe Xbox Series X|S cu o nouă demonstrație tehnologică

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • Coaliția este unul dintre cei 23 de studiouri de la Xbox Game Studios și Bethesda Softworks.
  • Coaliția a distribuită o demonstrație tehnică numită Alpha Point, care a fost conceput pentru a testa Unreal Engine 5 pe Xbox și PC.
  • Testul nu indică niciun joc la care lucrează Coaliția.

Coaliția, dezvoltatorul francizei Gears of War, a împărtășit publicului demonstrația la GDC 2021 astăzi. Această demonstrație, denumită „Alpha Point”, nu este un joc sau nu indică nimic legat de un joc la care Coaliția lucrează în acest moment. În schimb, a fost conceput pentru a ajuta studioul să înțeleagă cum rulează Unreal Engine 5 pe Xbox Series X, Xbox Series S și PC.

Dacă sunteți interesat de prezentarea completă, cu o discuție aprofundată axată pe dezvoltatori despre munca studioului cu Unreal Engine 5, puteți urmări întregul lucru. În caz contrar, puteți consulta demonstrația tehnică de mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, puteți arunca sau privi asupra unor randări de caractere:

Coaliția nu este singurul studio Xbox care lucrează cu Unreal Engine 5, deoarece Ninja Theory a confirmat anterior că Senua's Saga: Hellblade 2 este dezvoltat acel motor.

Rapoartele recente indică aceste fapte că Coaliția poate lucra la noua IP, dar dacă da, nu va avea legătură directă cu nimic din demonstrații. În schimb, acestea sunt învățăminte tehnice care vor ajuta studioul să producă lucrări mai bune în viitor.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here