Serviciul live Gears 5 este puțin dezordonat până acum

Sursa: Xbox Game Studios

Gears 5 a câștigat grămezi de laude din partea criticilor și a fanilor deopotrivă pentru formula sa de campanie în evoluție, care a adăugat liniaritate largă pentru a sparge jocul shooter-ului pe coridor. Oricât de solid părea multiplayer-ul la suprafață, la evenimente și în timpul perioadelor de acces limitate ale jocului, serviciul live s-a dovedit a fi orice decât solid.

Mulți dintre fanii ocazionali ai lui Gears 5 s-ar fi putut trece deja de la joc la jocuri single-player precum The Outer Worlds sau titluri mai mari pentru multiplayer, cum ar fi noul Call of Duty Modern Warfare. Cu toate acestea, cei mai dediți fani ai Gears of War primesc capătul scurt al stick-ului chiar acum.

Instabil

Sursa: Xbox Game Studios

Gears 5, la fel ca multe dintre ofertele multiplayer ale Microsoft (și jocurile multiplayer în general, în 2019) este un joc de servicii live, complet cu stimulente pentru a continua jocul, pe lângă promisiunea de scădere a conținutului gratuit la o cadență reglementată. Planul de după lansare pentru Gears 5 include hărți gratuite, personaje jucabile noi și skinuri de câștigat, printre altele. Dar de la lansarea jocului în urmă cu aproape două luni, serviciul a fost afectat de o stabilitate slabă, ceea ce a dus la un val de presupuse interdicții neloiale și nemulțumirea generală a utilizatorilor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După săptămâni de tăcere, managerul comunității Gears 5 cunoscut sub numele de Octus a oferit o actualizare a subreddit-ului jocului, care a fost încărcat cu feedback negativ de câteva zile după lansare.

Ca parte a a noastră continue post-lansare, ne angajăm să continuăm experiența online a Gears 5. Știm că aveți grijă și dorim să ne îngrijim de transparență în acest lucru.

Echipa noastră de dezvoltare lucrează deja din greu pentru a rezolva mai multe probleme prioritare, pe care le-am enumerat mai jos. Recunoaștem că aceste probleme au un impact semnificativ asupra experienței dvs. Gears 5 și le acordăm prioritate în funcție de gradul de impact negativ pe care îl au.

Tratarea problemelor de mai jos este prioritatea noastră principală – dar această listă nu include caracteristici noi sau remedieri mai mici, de asemenea, în dezvoltare. Pe măsură ce aceste probleme progresează, vă va oferi mai multe detalii – inclusiv calendarul – pentru a vă ține la curent. Vă mulțumim pentru tot sprijinul și feedback-ul dumneavoastră de la lansare. Echipa noastră ține profundă să abordeze aceste probleme cât mai curând posibil. Vă vom ține la curent cu orice detaliu pe care vi-l putem oferi.

Pentru început, Coaliția acordă prioritate stabilității serverului mai presus de orice, eliminând interdicțiile temporare pentru „închiderea” în listele de redare standard, deoarece interzicea pe nedrept și utilizatorii care au fost deconectați. De asemenea, Coaliția lucrează pentru a implementa remedieri ale sistemului de clasare, care au oferit recompense inexacte care nu reflectă performanța unui jucător. Calitatea potrivirii pentru a avea timpul de ping și, de asemenea, reglarea echilibrului general este, de asemenea, în curs.

Trebuie să vă întrebați de ce a durat atât de mult Coaliției să înceapă să abordeze preocupările comunității aici, care să agraveze, fără să îndoială, alte aspecte ale feedback-ului negativ din jurul jocului.

DLC plătit ca progresie

Sursa: Windows Central

Într-un joc precum Call of Duty sau Battlefield, progresul general vine din câștigarea de atașamente de arme și alte piese similare de echipament care te ajută să-ți personalizezi stilul de joc. Gears of War este o fiară diferită, unde armele sunt cantități fixe. Pentru ca oamenii să se simtă recompensați pentru joc, Gears 5 este plin de skinuri cosmetice și modele de personaje care pot fi câștigate prin joc de-a lungul timpului. În mod problematic totuși, Coaliția stimulează oamenii să înșele mecanismele de progres, să folosească bani reali, ceea ce vă poate permite să ocoliți grind, subminând valorile în general.

Coaliția creează cu bună știință în această dispută, forțând jucătorii să se vadă în moduri de măcinare de care ar putea să nu se bucure pentru a debloca anumite personaje sau, alternativ, pentru a-i primi bani. Nu este dificil să deblochezi personajele, dar să fii forțat să alegi între a cheltui timp sau a cheltui bani pe lângă un titlu premium de 60 USD.

Sursa: Windows Central

În plus, unele dintre cele mai mari „adăugiri” ca parte a serviciului live Gears 5 au fost legăturile de marketing extrem de scumpe cu franciza Terminator. Douăzeci de dolari vă vor oferi acces la câțiva personaje din Terminator Dark Fate, dintre care se îngrijesc de pielea unui viitor viitor de comunitate că oferă un avantaj de joc, dimensiuni mici și tonului întunecat al modelului său.

Coaliția nu a abordat încă reacția negativă a comunității la aceste scheme de monetizare, dar cu greu simt că și-au câștigat dreptul de a începe creșterea prețurilor, având în vedere calitatea și răspândirea conținutului serviciului până acum.

Îngrijire Pro League?

În cele din urmă, știi că a început liga Gears 5 esports? Ai fi iertat că nu știi, având în vedere că Microsoft și The Coalition au făcut aproximativ zero marketing pentru asta. Într-adevăr, ultimul comunicat de presă pe care l-am primit pentru orice legat de Gears și esports a fost în iulie 2019, ceea ce ridică întrebarea: cât de serios este Microsoft în acest sens, într-adevăr?

Îmi pare rău, dar cineva de la The Coalition/Microsoft NOW trebuie să răspundă.
Liga oficială Pro a început astăzi și nu a făcut nimic pentru a o promova în afara membrilor comunității care trimit fluxurile jucătorilor pe Twitter...
Glumești cu mine?

— Ben 'Benson' Bowe (@Benson_EU) 27 octombrie 2019

Este cu totul nedrept să așteptăm ca profesioniști din sporturi, de la jucători să ajungă la turnatori și alți angajați, să-și investească timpul și efortul în sporturile Gears, în timp ce Coaliția și Microsoft fac din greu să-l susțină.

Ce se petrece aici?

Gears of War este o franciză pilon pentru Xbox Game Studios, alături de oameni ca Halo și Forza, iar să o vezi opera într-un mod atât de întâmplător este frustrant chiar și ca fan ocazional la francizei. Coaliția se întinde prea mult, angajându-se la aceste obiective înalte?? Sunt distrași de alte proiecte? Oricum ar fi, nedrept pentru toți cei care au grijă să rămână în joc și franciză în general să fie tratați atât de casual.

Ce crezi? Sunt plângerile justificate?? Loviți-ne cu experiențe tale Gears 5 în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here