Pregătiți-vă pentru seria Ryzen 5000 cu această ofertă pentru placa de bază ASRock

Sursa: ASRock

Ce trebuie sa stii

  • Newegg oferă o placă de bază ASRock cu soclu AM4 la o reducere solidă de preț.
  • ASRock B550M Steel Legend este gata pentru seria Ryzen 5000 cu câteva suplimente solide.
  • Reducerea prețului la 110 USD și este disponibil acum la Newegg.

Noile procese Ryzen 5000 de la AMD vor fi lansate pe 5 noiembrie. Dacă vă puteți instala înainte, puteți obține o ofertă solidă pe o nouă placă de bază înainte de atacul ofertelor de Black Friday. Newegg are în prezent o placă de bază ASRock care va funcționa cu cele mai noi cipuri AMD disponibil pentru doar 110 USD.

Acest preț a scăzut de la 155 USD, inclusiv 25 USD instantaneu și apoi alți 20 USD după o reducere. Pentru banii tăi, vei primi o placă micro ATX care este perfectă pentru versiuni mici cu soclul AM4 de la AMD. Placă acceptă memorie DDR4 4733+ și are întărituri din oțel în jurul plăcii pentru a vă asigura că totul rămâne solid.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Placă arată, de asemenea, destul de grozav, cu un stil hatsk solid și iluminare RGB încorporată pentru un plus de aromă.

Dacă rulați deja sau configurați Ryzen, puteți să vă faceți doar sau să vă actualizați direct la noile cipuri AMD. Cu toate acestea, dacă veți vedea o nouă construcție, mai ales dacă aveți o configurație cu factor de formă de mic, atunci această afacere ASRock este solidă la 110 USD.

Desigur, este posibil să vedem și o mulțime de oferte de Vinerea Neagră să apară în următoarele săptămâni, în special când vine vorba de piese pentru PC. Deci, dacă placa ASRock nu este stilul tău, fii atent la alte plăci AM4 care bifează toate casele.

ASRock B550M Steel Legend

This place ASRock este însoțitorul perfect cele mai recente procese Ryzen din seria 5000 de la AMD, care urmează să fie lansate mai târziu în această săptămână. De asemenea, va funcționa grozav în versiunile mici cu factor de formă.

  • 110 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here