GDC Summer devine complet digital după focarul de coronavirus continuu

Sursa: Carli Velocci/Windows Central

GDC 2020 a fost inițial amânat în martie din cauza focarului de coronavirus, dar a fost reutilizat într-un eveniment mai mic numit GDC Summer. Compania a dezvăluit joi că evenimentul, care era programat inițial să fie un eveniment în persoană, va fi complet digital în perioada 4-6 august 2020.

Potrivit postării de pe site-ul oficial:

Deoarece atât de mulți dezvoltatori de jocuri, aranjamentele de lucru la distanță și colaborare online, suntem inspirați să adaptăm și să livrăm GDC într-un format digital care va fi disponibil tuturor celor care care au o conexiune la internet și vom munci din greu pentru a oferi. conținut de înaltă calitate și oportunități de creare de rețele pe care participanții GDC au ajuns să se aștepte.

Mișcarea nu este surprinzătoare, având în vedere că multe evenimente s-au mutat online din cauza focarului de coronavirus. GDC 2020 însuși, într-o mișcare de ultimă oră, a trecut la un eveniment online în care mulți vorbitori care au fost pregătiți să susțină discuții au putut prezenta. Premiile GDC și IGF, împreună cu Ziua dezvoltatorilor, au fost de asemenea transmise online.

California, unde GDC este stabil în fiecare an, încă ține lucrurile închise în timp ce ține cont de focar. Guvernatorul Gavin Newsom a anunțat miercuri că va ordona închiderea tuturor plajelor și parcurilor de stat pentru a reduce aglomerația. Deci, spre deosebire de alte state care lucrează la redeschidere, California rămâne închisă pentru viitorul previzibil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu este clar, totuși, cum va arăta GDC Summer, deși este probabil că va fi similar cu evenimentul GDC 2020, cu discuții și alte streamuri disponibile online. Există încă întrebări dacă acest lucru va costa bani pentru a accesa și dacă GDC va implementa sesiuni de rețea, care au devenit o parte importantă a motivului pentru care GDC este atât de popular printre dezvoltatori și alți profesioniști din industrie. GDC promite că va avea mai multe detalii în curând.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here