Gavriella Schuster a părăsit oficial Microsoft după 25 de ani

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Gavriella Schuster a fost la Microsoft timp de 25 de ani.
  • La începutul anului 2021, ea anunțat că va părăsi compania.
  • Acum, ea a reușit în sfârșit.

Plecările directorilor de companii necesită timp. Eliminarea afacerilor existente și formarea unui succesor, mulți directori nu sunt în măsură să predea preavizul de modă veche de două săptămâni, așa cum o pot face majoritatea celorlalți. De aceea, Gavriella Schuster, despre care am raportat-o ​​​​în martie ca fiind gata să „trece torța”, tocmai și-a eliberat oficial postul de la Microsoft ca unul dintre vicepreședinții săi corporativi.

Pe Twitter, ea și-anunțat planurile pentru viitor, care constau într-o lucrare pentru a aborda diversitatea, echitatea și includerea în industria tehnologiei.

Sunt încântat să vă spun că, după 25 de ani, am părăsit Microsoft și mi-am unit forțele cu mai multe organizații proeminente gata să abordeze unul dintre cei mai critici blocați în viitoarea inovație tehnologică - diversitatea, echitatea și incluziunea. #DEI #BeCOME //t.co/dbr3loBrfW

— Gavriella Schuster (@gavriels1) 18 august 2021

Ea este una dintre puținele plecări importante pe care le-a experimentat Microsoft în 2021. Microsoft a pierdut, de asemenea, doi dintre președinții săi, Kate Johnson și Toni Townes-Whitley, deși acești doi nu împachetează lucrurile până în septembrie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

era consultată pentru profilul LinkedIn al lui Schu a vă face o idee mai bună despre ceea ce a realizat ea în timp ce la Microsoft. Un exemplu dintre realizările ei enumerate include faptul că a condus lansări pentru peste 15 produse la Microsoft, inclusiv Windows Intune și Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP). Dacă oricare dintre aceste nume vă sună, acum știți cine i-a ajutat să-i îndrume să elibereze.

Chiar și cu plecarea lui Schuster, nu este ca și cum Microsoft are lipsă de personal. Înlocuitorul lui Schuster (Rodney Clark) este pe punte, iar Microsoft angajează mereu oameni noi pentru a umple golurile din lista sa. De exemplu, a angajat recent Manik Gupta pentru operațiunile de vânzare Teams Consumer, Skype și GroupMe. Ce înseamnă exact această angajare pentru viitorul Skype și Microsoft Teams Consumer, având în vedere suprapunerea produselor, rămâne în aer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here