GameStop încheie un acord pe mai mulți ani cu Microsoft pentru cloud, Surface și Xbox All Access

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • GameStop și Microsoft au intrat astăzi într-un parteneriat pe mai mulți ani.
  • Acordul face din serviciile cloud Microsoft coloana vertebrală a soluțiilor de back-end și în magazin ale GameStop.
  • Reprezentanții magazinului vor începe, de asemenea, să folosească dispozitive Surface, iar Xbox All Access va fi oferit în magazinele GameStop.

Microsoft și GameStop au anunțat astăzi că cei doi au încheiat un „parteneriat strategic multianual” care va face din tehnologia cloud Microsoft coloana vertebrală a operațiunilor de afaceri ale GameStop. Parteneriatul se referă, de asemenea, la tehnologia și aplicațiile pe care le folosesc asociații magazinelor, inclusiv dispozitivele Surface și serviciile Microsoft 365.

Potrivit unui comunicat de presă emis de ambele companii, GameStop se va baza acum pe Dynamics 365 pentru a-și alimenta soluțiile "back-end și în magazin." "Acest lucru va permite asociaților magazinului posibilitatea de a accesa informații omnicanal despre preferințele clienților și istoricul achizițiilor, informații în timp real despre disponibilitatea produselor, abonamente, prețuri și promoții pentru a oferi o experiență diferențiată și personalizată a clienților în magazin. ,” spune GameStop.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată o privire asupra restului a ceea ce presupune afacerea:

  • În plus, asociații vor fi echipați cu noi dispozitive Microsoft Surface care vor transforma experiența în magazin și vor ajuta la deblocarea unor noi experiențe de vânzare cu amănuntul în viitor. Mobilitatea Microsoft Surface va permite asociaților să se deplaseze liber în interiorul magazinului, satisfacând nevoile clienților mai rapid și mai eficient. Dispozitivele Microsoft Surface au reprezentat deja o parte importantă a strategiei de modernizare digitală pentru managementul magazinelor.
  • Ca parte a transformării sale, GameStop intenționează să lanseze Microsoft 365 și Microsoft Teams în magazinele sale, dând putere a peste 30.000 de asociați de magazine cu productivitate îmbunătățită și instrumente de colaborare. Cu Teams, asociații magazinului vor putea mai ușor să pună întrebări și să împărtășească informații între ei, permițându-le să ofere o experiență mai bună pentru clienți. Asociații vor beneficia, de asemenea, de securitate sporită și vor identifica capabilitățile de management.
  • După decenii ca furnizor esențial al platformei și serviciilor de jocuri Microsoft Xbox, GameStop și-a extins gama de produse Xbox pentru a include Xbox All Access, care oferă jucătorilor o consolă Xbox și 24 de luni de Xbox Game Pass Ultimate fără costuri inițiale. GameStop și Microsoft vor beneficia ambele de pe urma achiziției de clienți și a valorii veniturilor pe viață a fiecărui jucător adus în ecosistemul Xbox.

Acordul este în mare parte un alt câștig pentru afacerea în cloud a Microsoft, care s-a bucurat de o creștere rapidă cu mai multe parteneriate de profil în ultimii ani. Unii dintre cei mai mari parteneri ai companiei includ Pepsi, Adobe și GE.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here