Jucătorii sunt sceptici cu privire la precomandarea Halo Infinite, dar cu Xbox Game Pass nu au nevoie să

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Am realizat un sondaj în care am întrebat oamenii despre planurile lor de precomandă pentru Halo Infinite.
  • Majoritatea cititorilor au răspuns că nu vor precomanda jocul.
  • Game Pass a fost citat ca un motiv popular pentru a nu precomanda.

Chiar dacă ideea de a precomanda jocuri a devenit oarecum învechită acum că copii digitale au devenit proeminente și lipsa proviziilor nu este o problemă, nu le place să pună bani în avans. Ne putem aștepta ca Halo să fie în fruntea listei atunci când vine vorba de francize, oamenii precomandă doar pentru a precomandă, având în vedere popularitatea pe scară largă. Și totuși, mulți cititori Windows Central au declarat că nu sunt prea dornici să ofere bani devreme pentru Infinite.

Într-un sondaj realizat sâmbătă, am întrebat cititorii dacă ar precomanda viitorul joc Halo. Din 296 de voturi, doar 80 au fost pentru opțiunile „Am precomandat” sau „Plănuiesc să precomand”, ceea ce înseamnă că peste două treimi dintre răspunsurile nu au avut intenția de a bloca sau rezerva pentru joc. Asta se datorează în mare parte Game Pass, care 46.28% (137 de voturi) dintre oameni au spus că ar fi metoda lor de a juca Infinite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mulți oameni din comentarii au adus în discuție și Game Pass. Singurul comentator care a spus definitiv că precomandă doar jocul a făcut acest lucru pentru a asigura versiunea Steelbook. Un alt comentator a menționat că au precomandat din greșeală jocul prin eforturile lor de a procura ediția limitată Xbox Series X cu tematică Halo.

Ce părere aveți despre această știre? Crezi că cele mai bune jocuri Xbox Game Pass fac procesul de precomandă depășit acum că nu trebuie să investești bani într-un anumit titlu? Și pentru cei care doresc să precomanda Halo Infinite, există vreun motiv pentru care vei merge, în afara Steelbooks, sau vei ajunge cu jocul ca urmare a neintenționării unei console cu tematică Halo?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here