Joc cu un prieten în timpul sărbătorilor cu un nou controler wireless Xbox la vânzare pentru 39 USD,

Actualizați: BLUE este din nou în stoc la prețul mic de 39 USD! Acesta se epuizează rapid de fiecare dată când se întoarce, așa că luați unul câteți. Alb și negru au fost disponibil în mod constant.

Controlerul wireless actualizat Xbox conceput pentru consolele Xbox Series X și Series S de cea mai nouă generație a scăzut deja în preț, în ciuda cât de nou este. Îl puteți găsi la prețul de 39 USD la Walmart. Acestea costă în mod normal 60 USD și aceasta este prima vânzare de când au fost lansate la începutul acestui luni. Prețul acestor oferte include versiunile alb-negru. Blue a fost și la vânzare, dar acea versiune a epuizat rapid stocul. S-ar putea să-l verifici dacă vrei cu adevărat, dar poți găsi doar 5 USD în plus la Best Buy. are un preț similar pentru a controla alb-negru la Best Buy și Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Această vânzare include și controlul wireless Xbox One. Deși este același preț fără sări, există o varietate mult mai mare de culori și modele disponibile pentru 39 USD din acest design.

Declanșat

Cea mai nouă versiune Xbox Wireless Controller pentru Xbox Series X

Proiectat pentru noul Xbox Series X, acest controler este compatibil cu generațiile mai vechi, PC-uri Windows și chiar dispozitive mobile. Include un D-pad hibrid, prindere texturată pe declanșatoare, un buton de partajare fără întreruperi și mai multe îmbunătățiri.

39 USD.00 60 USD.00 21 USD reducere

  • Vezi la Walmart

Noul controler îmbunătățește designul clasic în mai multe moduri importante. Cele mai mari trei stabiliti sunt D-Pad hibrid, mânerul texturat și butonul de partajare chiar în mijloc. Controlerul folosește și USB-C pentru încărcare în loc de MicroUSB, ceea ce este și o face fantastică. De asemenea, este puțin mai mic decât controlul Xbox One, ceea ce înseamnă că o gamă mai largă de jucători îl pot folosi.

Noul D-Pad folosește un format de stil cu segmente încrucișate. Este conceput pentru a ajuta la dezvoltarea mișcării direcționale, a selecției meniului și multe altele. Mânerul texturate vă oferă o senzație mai tactilă și vă ajutați să vă scufundați în jocul pe care îl puteți juca, asigurându-vă totodată că controlul nu zboară accidental prin această cauză, deoarece palmele s-au cam transpirat. Nasturii de pe umăr beneficiază foarte mult și de materialele texturate.

Similar cu controlerul Elite de la Microsoft, nu controlerul adaugă un buton de partajare. În acest fel, nu trebuie să accesați tabloul de bord sau să deschideți meniuri pentru a crea clipuri și a le distribui pe rețelele sociale. O puteți face imediat apăsând acest buton.

Lucrul frumos despre controler care rămâne destul de asemănător cu generația anterioară, care este multe aceleași accesorii, încă funcționează, astfel încât să puteți avea această experiență și în acest fel.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here