Game Stack Live 2021: La ce vă așteptați de la Xbox Series X|S cu acest eveniment pentru dezvoltatori

Microsoft a anunțat Game Stack Live 2021, un eveniment de două zile care va avea o evidență potrivită de instrumente impresionante pe care Microsoft le oferă dezvoltatorilor de jocuri care lucrează la titluri pentru Xbox sau PC. Dacă sunteți dornic să obțineți mai multe detalii despre Xbox Velocity Architecture, ray tracing și multe altele, ar trebui să existe o mulțime de informații interesante și noi.

Am cercetat lista de panouri confirmate și am scos toate cele mai importante momente. Iată tot ce puteți aștepta la Game Stack Live 2021.

Când este Game Stack Live 2021 și ce este acoperit?

Sursa: Microsoft

Microsoft Game Stack Live începe la 8:00 a.m. PDT pe 20 aprilie și continuă prin 21 aprilie. O gamă largă de conferințe care se concentrează pe scufundări profunde și conținut tehnic pe șase piese dedicate va fi disponibilă să participe la distanță. Deși există șansa pentru câteva surprize în timpul evenimentului, în prezent avem o înțelegere destul de bună a subiectelor și tehnologiilor care vor fi discutate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cele șase prezentate sunt Grafică, Sisteme și Instrumente, Producție și Publicare, Accesibilitate și Incluziune, Audio și Multiplayer. În secțiunile următoare, vom detalia cele mai interesante puncte de discuție din fiecare dintre aceste categorii și ce înseamnă ele pentru jocurile pe care le vom juca pe Xbox din această generație, precum și pentru echipele care le-au creat.

1. Grafică

Să începem cu subiectul pe care mulți oameni cunosc a fi factorul definitoriu al unei noi generații - grafică. Microsoft a făcut câteva promisiuni mari cu privire la kitul său de dezvoltare a jocurilor înainte de lansarea Xbox Series X|S, dar până acum nu am văzut aceste progrese în acțiune. Game Stack Live ar trebui să fie jucători și dezvoltatori o idee mai bună despre cum pot fi folosite aceste instrumente.

Ray tracing a fost unul dintre cele mai mari cuvinte la modă tehnologică ale ultimului și, în ciuda promisiunilor de redefinire a iluminatului în jocuri, am văzut doar câteva cuvinte utilizând tehnologia, în special pe consolă. Microsoft va prezenta o demonstrație care prezintă Minecraft cu ray tracing în timp real. Aceasta ar trebui să fie o scufundare mult mai profundă decât trailerele teaser pe care le-am văzut anterior.

Sursa: Windows Central

O altă caracteristică critică menită să ofere performanțe crescute, menținând în același timp fidelitatea grafică este Variable Rate Shading (VRS). La Game Stack Live 2021 va avea loc o conferință care va prezenta beneficii VRS în Gears 5 și Gears Tactics. Echipa caută să arate dezvoltatorilor cum implementarea VRS poate reduce lățimea de bandă a memoriei anumitor detalii umbre fără nicio scădere vizibilă a calității grafice. Acest lucru deschide posibilități serioase pentru performanța jocului devine drastic, fără a fi nevoie să sacrificeți imaginile.

2. Sisteme și instrumente

O altă piesă de tehnologie Xbox a fost puternic de marketing alături de Xbox Series X|S este Arhitectura Xbox Velocity. Pe hârtie, acest lucru ar trebui să reducă timpii drastic de încărcare a jocurilor și, în unele cazuri, să-i elimine complet, dar așa cum este, nu am văzut niciun titlu care să suporte această caracteristică. Din fericire, o conferință din Sisteme și instrumente nu va arăta un exemplu real al modului în care dezvoltatorii categoria pot re-imagina jocuri și pot reduce semnificativ timp de încărcare combină o unitate SSD superrapidă, decompresie hardware și noul DirectStorage. funcţionalitate.

Microsoft va găzdui, de asemenea, o conferință care explică modul în care dezvoltatorii pot folosi PIX pentru a regla cu ușurință performanță și a depana jocurile care rulează pe Direct X12 (DX12). După cum am văzut cu multe versiuni recente, dezvoltatorii încă rezolvă probleme cu DX12, așa că sperăm că acest segment se pretează câteva perspective interesante pentru ca jocurile să arate și să ruleze mai bine cu cea mai recentă versiune a Direct X.

3. Productie si Editare

Sursa: Dan Thorp-Lancaster/Windows Central

Deși poate nu este cea mai interesantă categorie pentru pasionatul obișnuit al industriei, Producția și Publicarea sunt foarte importante pentru echipele care doresc să facă bani pe platforma Xbox. This pistă va găzdui o varietate de conferințe axate pe modul în care dezvoltatorii și editorii pot folosi servicii precum Xbox Game Streaming și Xbox Insider Program pentru a maximiza implicarea și veniturile potențiale pe platformele Microsoft. Cu siguranță vor fi dezvăluite câteva detalii interesante centrate pe afaceri.

4. Accesibilitate și incluziune

Accesibilitatea și includerea au fost puncte esențiale pentru Microsoft în ultimii ani, așa că nu este surprinzător să vedem că aceste subiecte au propria suită de conferințe în timpul Game Stack Live. Membrii diferitelor echipe Xbox Game Studios vor explica modul in care construirea unor culturi inclusive a dus la lansari de produse de succes. De asemenea, va fi o scufundare profundă în practica de producție utilizate de Dontnod în timpul creării Tell Me Why. Cu un total de șase discuții care acoperă accesibilitatea și includerea, este clar că Microsoft dorește ca aceste practici să nu fie doar o parte a culturii lor, ci și o parte a culturii mai largi de dezvoltare a jocurilor.

5. Audio

O altă componentă de bază a Game Stack Live va fi audio și modul în care dezvoltatorii pot folosi instrumente noi pentru a crea un sunet mai captivant, mai dinamic și mai captivant în jocurile lor. Vom vedea trei conferințe separate care detaliază puterea și versatilitatea Microsoft 3D Spatial Sound și Project Acoustics. Cu o mulțime de exemple convingătoare concentrate pe audio ale acestei tehnologii în acțiune, aceasta va fi un răsfăț pentru audiofilii interesați să privească viitorul sunetului în designul jocurilor. De asemenea, ne putem aștepta la discuții despre Dolby Atmos, DTS: X și despre modul în care procesează audio Xbox Series X.

6. Multiplayer

Unul dintre cei mai mari factori care au contribuit la succesul timpuriu la Microsoft cu Xbox a fost concentrarea companiilor pe multiplayer online. În timp ce Xbox Live părea puțin radical pentru vremea sa, a devenit rapid serviciul de jocuri online de facto pentru consolă în anii următori. Se pare că Microsoft va reitera angajamente față de le online cu o colecție de panouri centrate pe multiplayer în timpul Game Stack Live 2021.

Multe dintre aceste conversații se vor învârți în jurul simplității creării și găzduirii serverelor de jocuri cu PlayFab Azure. Microsoft va demonstra cum Mojang a trecut de la serverele Minecraft personalizate la Azure, cu impact limitat asupra jucătorilor. Pe lângă beneficiile Azure, vom auzi cum dezvoltatorii pot codifica jocuri pentru a profita pe deplin de cloud-streaming cu o latență limitată de intrare. Acest lucru ar trebui să încurajeze mai mulți dezvoltatori să ofere opțiuni pentru multiplayer online în jocurile lor și să ofere jucătorilor mai multe oportunități de a juca jocurile pe care să le placă cu prietenii.

Impartaseste-ti gandurile!

Ce părere aveți despre gama pentru Game Stack Live 2021? Despre care progrese în tehnologia jocurilor sunteți cel mai încântat să obțineți mai multe detalii? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lider în 4K

Xbox Series X

Experiența completă de generație următoare.

Xbox Series X este noul flagship al Microsoft, fiind cea mai puternică consolă cu performanță GPU de peste 12TF și un SSD personalizat. Se mândrește cu rezoluție până la 4K și 120 FPS, compatibilitate completă cu versiunea precedentă de-a lungul a patru generații și suport pentru ray-tracing.

 • Vezi la Microsoft
 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Best Buy

Următoarea generație în HD

Xbox Series S

Experimentați jocurile de nouă generație pentru mai puțin.

Microsoft servește următoarea generație pentru mai puțin cu Xbox Series S, prieten cu bugetul. Consola are aceeași tehnologie CPU și SSD de înaltă performanță ca și Xbox Series X, în timp ce reduce GPU-ul și îndepărtează unitatea de disc.

 • Vezi la Microsoft
 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here