Game Awards se îndreaptă la Microsoft Theatre în decembrie. 9 pentru a decide cele mai bune jocuri din 2021

Sursa: The Game Awards | Stare de nervozitate

Ce trebuie sa stii

  • Game Awards este un eveniment anual pentru a discuta și a decide cele mai bune jocuri ale anului până acum.
  • Evenimentul revine la Microsoft Theatre din Los Angeles în decembrie. 9, 2021, cu Geoff Keighley ca gazdă.
  • Este posibil să vedem multe dintre cele mai populare jocuri din 2021 prezentate în timpul The Game Awards, cum ar fi Psychonauts 2 și Deathloop.

Game Awards este un eveniment anual care ajută la a decide care au fost cele mai bune jocuri ale acelui an, declanșând adesea o mulțime de discuții pe internet după spectacol. S-a confirmat astăzi că The Game Awards revine oficial în decembrie. 9, 2021, care are loc din nou la Microsoft Theatre din Los Angeles, pentru a evalua cele mai populare și îndrăgite titluri din acest an pentru o varietate de premii și premii onorifice.

Câștigătorii de la The Game Awards 2020 de anul trecut au fost destul de standard și ne așteptăm la mai mult de la felul interpretării evenimentului din anul acesta. Așteptați-vă să vedeți lansări mari precum Psychonauts 2, Deathloop, Ratchet și Clank: Rift Apart și multe altele, toate să apară să fie nominalizate la un premiu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu vom ști ce jocuri vor primi un premiu până la evenimentul din decembrie. 9, dar va fi interesant să vedem câte dintre cele mai bune jocuri Xbox lansate pe următoarele anului 2021 reușesc. Din păcate, unul dintre cele mai așteptate titluri din acest an, Halo Infinite, probabil că nu va fi eligibil anul acesta, deoarece va fi lansat chiar înainte de The Game Awards în decembrie. 8, 2021. Cu toate acestea, sunt multe de așteptat atunci când gazda reîntoarce Geoff Keighley urcă pe scena pentru The Game Awards 2021.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here