Galaxy Note 20 este cel mai bun și cel mai rău telefon pe care Samsung l-a făcut vreodată

Sursa: Andrew Martonik / Android Central

Dacă nu ați ignorat întregul lume tehnologică săptămâna trecută, sunt șanse să fi auzit despre noi Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra ale Samsung. Acestea au fost două dintre cele mai așteptate telefoane din 2020, continuând seria Samsung Note de ultimă generație cu upgrade-uri ample în comparație cu Note 10 de anul trecut.

Cel puțin, asta e parțial adevărat. Galaxy Note 20 Ultra are toate noile caracteristici și specificații pe care ați sperat să vă vedeți într-un flagship Samsung și să faceți un preț adecvat. Notele obișnuite 20, prin comparație, sunt cu adevărat confuze. Îi lipsesc multe dintre caracteristicile remarcabile ale Ultra, este mai rău decât Note 10 din anumite puncte de vedere și face toate acestea în timp ce încă se vinde cu 1.000 de dolari. Este un telefon care i-a făcut pe fanii Note că se scarpină în cap și pe bună dreptate. Din perspectiva Samsung, totusi, poate fi una dintre cele mai inteligente decizii de afaceri pe care le-a luat vreodata.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Doar pentru a ne asigura că toată lumea este la curent, haideți să facem sau scurtă recapitulare despre motivul pentru care oamenii se sperie din cauza Note 20.

Sursa: Andrew Martonik / Android Central

Totul începe cu afișajul, care păstrează un panou Super AMOLED pentru culori vibrante și negru intens. Cu toate acestea, Samsung maximizează rezoluția la Full HD+ și oferă doar o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Ecranele Full HD/60Hz încă există în 2020, dar de obicei doar cu telefoane de buget/gamă medie - nu produse emblematice care costă la fel de mult ca Note 20. Există, de asemenea, fapt că Note 20 are un spate din plastic în loc de unul din sticlă, ceea ce îl face primul Note principale care face acest lucru de la Galaxy Note 4 din 2014.

Dacă urmăriți industria, un ecran de 60 Hz și un spate din plastic sunt caracteristici insultătoare pentru un telefon de 1000 USD.

Acestea sunt cele două lucruri principale care îi supără pe fanii Note, dar retrogradările continuă cu diverse alte aspecte ale telefonului. Primești doar o cameră principală de 12 MP în loc de cea de 108 MP a Note 20 Ultra bateria este mai mică, nu există spațiu de stocare extensibil, memorie RAM primă mai puțină și latență S Pen mai slabă. Poate că nu vă pasă de toate acestea, dar se adună pentru a crea un smartphone în general mai rău.

Privind la Galaxy Note 20 din ochii unui pasionat de smartphone-uri, este o prostie destul de mare. Note 20 pur și simplu nu se compară cu alte produse emblematice la prețuri similare, atunci când este pus în comparație cu Pixel 4a de 350 USD, este complet ridicol. Samsung este absolut conștient de acest lucru, deoarece toate deciziile care au luat în considerare pentru realizarea lui Note 20 au fost foarte conștient și planificate. Acesta nu este un telefon pentru tine și pentru mine – este un telefon pentru operatori.

Sursa: Andrew Martonik / Android Central

În Statele Unite, marea majoritate a oamenilor încă mai cumpără telefonul de la magazinul sau site-ul web al operatorului local. Așa au fost condiționați oamenii din țară să cumpere telefoane de-a lungul anilor și acest lucru care probabil nu va dispărea prea curând. Oamenii normale nu caută să se asigure că noul lor telefon are cel mai recent procesor Snapdragon sau are o anumită cantitate de RAM. În schimb, le-a trecut doar să cumpere un telefon de la o companie pe care o cunosc și să-l obțină la un tarif lunar decent.

Cumpărătorii obișnuiți vor vedea asta ca o altă notă și exact asta dorește Samsung.

Pe site-ul Verizon, puteți cumpăra Note 20 obișnuit pentru 41 USD.66/lună sau obțineți Note 20 Ultra pentru 54 USD.16/luna. Dacă cineva știe că îi plac telefoanele Samsung/Note și dorește să obțină unul în timp ce cheltuiește cât mai puțin posibil, nu există niciun motiv să nu cumpere Note 20.

Re obtine telefoanele existente de aproape un deceniu, sunt sinonime pentru a fi dispozitive de ultimă generație și sunt încă singurul smartphone care este livrat cu S Pen. Toată lumea știe ce este o Note în zilele noastre, iar marea majoritate a oamenilor nu vor băga din ochi când vor ridica Note 20 când vine timpul pentru un upgrade.

Sursa: Andrew Martonik / Android Central

În timp ce toate acestea se întâmplă, Samsung va obține marje de profit dulci și dulci. Nu avem cifre exacte despre câtă costă fabricarea Note 20, dar între corpul din plastic, afișajul intern de 60 Hz, specificații mai mici în comparație cu Note 20 Ultra și o creștere de 50 USD față de Note 10 de anul trecut. , trebuie să fie un telefon destul de profitabil. Transportatorii încă ajung să-l comercializeze ca un flagship de ultimă generație, consumatorii îl vor cumpăra, fără a fi mai înțelept, iar Samsung poate să reducă costurile de producție.

Numiți-o lacomă sau nedreptă dacă puteți, dar din punct de vedere al afacerilor, este greu să reproșați ce a făcut Samsung aici. Samsung există doar pentru a face bani și, cu Note 20, a găsit o modalitate de a câștiga și mai mult, reducând și costurile. Indiferent de cum te face să te simți, este o formulă pe care orice companie ar implementa-o cu plăcere dacă i s-ar oferi o modalitate de a face acest lucru.

După cum Michael Corleone a spus o dată — „Nu este personal, Sonny. Este strict afaceri."

Adevărat flagship

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Aceasta este nota de primit in 2020

Spuneți ce vreți despre Note 20 obișnuit, dar Galaxy Note 20 Ultra este la fel de bogat în funcții precum telefoanele Android. Are un design premium din sticlă/metal, afișaje AMOLED de 120 Hz, camere impresionante și o tonă mai mult.

  • De la 1.300 USD la Samsung
  • De la 1.300 USD la Amazon
  • De la 1.300 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here