Integrarea Galaxy Note 10 OneDrive este disponibilă pentru utilizatorii Android 10 beta

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Integrarea OneDrive cu aplicația Samsung Gallery este disponibilă pentru utilizatorii Android 10 beta.
  • Funcția este disponibilă pentru Android 10 pentru a utiliza Galaxy Note 10 sau Galaxy Note 10+.
  • Funcția face parte dintr-un parteneriat în creșterea dintre Microsoft și Samsung.

Utilizatorii Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ care rulează Android 10 pot fi sincronizate automat imaginile și videoclipurile cu OneDrive prin Galeria Samsung (prin SAMMOBILE). Samsung a lansat recent această funcție pentru testerii beta, facilitând utilizarea OneDrive pentru anumite dispozitive Galaxy.

Integrarea OneDrive cu aplicația Samsung Gallery a fost anunțată alături de părți mai importante ale parteneriatului Samsung și Microsoft, inclusiv Link to Windows, PC-urile Windows 10 fiind compatibile cu Samsung DeX și Galaxy Book S. Integrarea permite oamenilor să sincronizeze imagini și videoclipuri cu OneDrive în galeria telefonului lor, în loc să fie nevoiți să folosească aplicația dedicată OneDrive.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă o persoană activează integrarea OneDrive, toate fotografiile și videoclipurile vor fi transferate din Samsung Cloud în OneDrive, cu excepția oricărui conținut din Coșul de reciclare din cloud. Microsoft va onora cantitatea de stocare în cloud pe care o persoană o are pentru Samsung Cloud în OneDrive timp de un an. După aceea, este posibil ca oamenii să fie nevoiți să actualizeze planul de stocare în cloud. Utilizatorii Galaxy primesc un plus de 15 GB de stocare în cloud timp de un an în plus față de cei 5 GB pe care oricine poate obține gratuit.

Defalcarea parteneriatului Microsoft si Samsung

Odată ce integrarea OneDrive este activată, nu poți comuta înapoi la Samsung Cloud.

Cel mai mare și cel mai bun

Samsung Galaxy Note 10+

Experiențe mobile Microsoft au beneficiat de hardware-ul emblematic Samsung.

Acesta este cel mai apropiat de un telefon Android fabricat de Microsoft pe care îl veți obține pentru moment. Dispozitivul include cele mai recente și mai bune specificații într-o versiune premium și vă oferă cele mai recente integrări ale Microsoft care îmbunătățesc experiența telefonului. pe Windows 10, împreună cu multe dintre aplicațiile Microsoft pe Android.

  • 1.100 USD la Samsung

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here