Specificațiile laptopurilor Galaxy Book Pro și Galaxy Book Go apar online

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • S-au scurs specificații pentru laptopurile Galaxy Book Pro și Galaxy Book Go.
  • Galaxy Book Pro face un upgrade la Galaxy Book Ion.
  • Galaxy Book Go rulează pe un nou Qualcomm 8CX (Gen .X) procesor, conform scurgerii, care ar putea fi un nume de substituent.

Specificații au apărut online pentru laptopurile Galaxy Book Pro și Galaxy Book Go. Scurgerile vin utilizatorului Twitter „WalkingCat” și includ câteva detalii. Deși s-au dovedit a fi o sursă de încredere de scurgeri în trecut, este întotdeauna important să luați scurgerile cu o grăuntă de sare.

Pe baza scurgerilor de informații, se pare că Galaxy Book Pro este fie să continue a Galaxy Book Ion, fie este cel puțin o comparație naturală cu Ion. Scurgerea arată o grafică de comparație care plasează laptopurile cap la cap. Galaxy Book Pro are un procesor Intel Core din a 11-a generație, grafică Intel Iris Xe și un GPU NVIDIA MX450. Are un ecran FHD AMOLED și Thunderbolt 4. Are și o opțiune pentru LTE.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Galaxy Book Pro pare să aibă, de asemenea, multe funcții pentru conectarea la alte dispozitive, inclusiv 2nd Screen Easy Pairing, Samsung DeX și Link to Windows.

poza.stare de nervozitate.com/FZbSKvRGrN

— WalkingCat (@_h0x0d_) 18 februarie 2021

Galaxy Book Go este un dispozitiv ARM cu Windows 10. Grafica scursă pentru Galaxy Book Go spune că rulează pe un 8CX (Gen .X) procesor. Acesta ar putea fi un nume de substituent pentru un procesor nou, dar nu este clar în acest moment. Grafica se compară cu 8CX Gen.procesor X la un Intel Core i5 și 8CX Gen.1.

poza.stare de nervozitate.com/v4DyTShDI2

— WalkingCat (@_h0x0d_) 18 februarie 2021

Pe baza scurgerilor de informații, cele două laptop-uri noi par a fi dispozitive subțiri care se bazează pe predecesorii lor. Va trebui să așteptăm să vedem când Samsung anunță oficial dispozitivele.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here