G.Skill anunță „cel mai rapid kit de memorie DDR5 din lume” cu noul Trident Z5

Sursa: G.Îndemânare

Ce trebuie sa stii

  • Intel a dezvăluit noi procese Alder Lake din a 12-a generație.
  • ASUS a dezvăluit plăcile de bază din seria Z690 care completează procesele Intel.
  • Acum, G.Skill și-a anunțat kitul de memorie Trident Z5, conceput cu seria ASUS Z690 și ofertele Intel a 12-a generație.

Dacă cării după o scuză a face o resetă a platformei tale, există un trio de mânuire general pentru mari de 27 octombrie 2021 care ar trebui să satisfacă exact această nevoie. G.Noul kit de memorie Trident Z5 de la Skill vine cu noile procese Intel din a 12-a generație și plăcile de bază ASUS Z690, toate construite armonii pentru a funcționa bine între ele.

Cât despre de ce s-ar putea să-l dorești pe G.Kitul de memorie Trident Z5 DDR5-6800 CL38 2x16GB al lui Skill, compania are o explicație simplă: „Până acum, acesta este cel mai rapid kit de memorie DDR5 din lume pentru a atinge o viteză atât de mare de frecvență și a crește sistemul compatibil. DDR5. performanță la noi culmi."

Nu trebuie să iei G.Cuvântul de îndemânare pentru asta. Compania și-a susținută afirmația cu viteze de ceas.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: G.Îndemânare

De asemenea, veți avea posibilitatea de a schimba profilul de performanță, dacă puteți să împingeți lucrurile la extrem cu un clic pe un buton.

O dată exactă de lansare și prețul nu au fost încă anunțate, așa că rămâneți la curent pentru acestea. Alternativ, în cazul în care aveți nevoie de acest lucru de memorie RAM chiar în moment, consultați cele mai bune oferte RAM din octombrie 2021. Este încă lumea DDR4 și doar trăim în ea, dar dacă puteți trăi fără graba DDR5 și cel mai rapid kit de memorie din lume pentru o durată mai lungă, atunci există o mulțime de produse la prețuri accesibile. opțiuni care merită luate în considerare între timp. Și G.Tridentul Z de la Skill se află în această rundă, dacă scoți marca.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here