G.SKILL anunță kituri de memorie DDR4 cu latență scăzută extremă

Sursa: Rich Edmonds / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • G.SKILL a anunțat câteva kituri de memorie DDR4 cu latență redusă, cu capacități mari.
  • Noile kituri de memorie sunt DDR4-3600 CL14-15-15-35.
  • Seturile vor fi disponibile începând cu Q4 2020.

G.SKILL a anunțat noi kituri de memorie DDR4 care sunt atât cu latență scăzută, cât și cu capacitate mare. Noile kituri sunt DDR4-3600 CL14-15-15-35 și vin în configurații de 64 GB sau 32 GB. Noi kituri cu specificațiile CL14 sunt disponibile din seriile Trident Z Neo, Trident Z Royal, Trident Z RGB și Ripjaws V. Noile kituri de memorie ar trebui să fie disponibile în al patrulea trimestru al anului 2020.

Acel număr CL lung, CL14-15-15-35, se referă la latența CAS a kitului de memorie. Latența CAS indică cât de repede un modul RAM poate accesa anumite date. Mai exact, latența CAS este măsurată în cicluri de ceas, așa că aceste noi kituri de memorie de la G.SKILL poate finaliza un test specific utilizat pentru măsurare în 14 cicluri de ceas.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Latența CAS este diferită de vitezele de transfer de date. Când achiziționați un modul RAM pentru sisteme de ultimă generație, este important să verificați viteza de transfer și latența CAS pentru a asigura cea mai bună performanță.

Lăsând jargonul deoparte, noile kituri de memorie de la G.SKILL sunt rapide, au o latență scăzută și au capacități mari. Latența lor este deosebit de scăzută pentru kiturile de memorie DDR4.

G.SKILL Trident Z Royal se numără deja printre cele mai bune RAM DDR4 pentru computerul dvs., iar această specificație îmbunătățită îl face și alte seturi de carduri de la G.Skill și mai bine.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here