Future Games Show la E3 2021: Iată totul anunțat

Sursa: Viitorul plc

Future Games Show este o adăugare relativ nouă la gama E3, dar versiunea de anul acesta pentru E3 2021 este plină de jocuri - peste 40 dintre ele, de fapt. Te întrebi ce ai ratat? Au fost câteva dezvăluiri despre joc, câteva întrebări și răspunsuri ale dezvoltatorilor, o cameo de la Doug Cockle și un anunț despre privire la cel mai recent joc de la Sam Barlow. Iată tot ce a fost anunțat în cadrul Future Games Show.

Instinctia

În acest trailer în premieră mondială pentru Instinction, un joc care nu dă vibrații Dino Crisis, o femeie explorează o lume preistorică. Începe pe ceea ce pare a fi o navă spațială, dar se mută rapid în aer liber într-o lume vegetativă. Titlul de la Hashbane Interactive este așteptat când va fi în 2022.

Grow: Song of the Evertree

Acest joc cu nisip este despre construirea în natură, fie că este în orașul tău sau în natură. Ai sarcina de a aduce viața înapoi în lume. Va veni pe PC și console din generația anterioară, inclusiv Nintendo Switch, în 2022.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jurassic World Evolution 2

Continuarea constructorului de parcuri Jurassic World Evolution a fost anunțată anterior în timpul E3, dar am avut o privire extinsă asupra jocului cu Rich Newbold, directorul jocului. Are loc după evenimente din Jurassic World: Fallen Kingdom și au sarcina de a lupta cu dinozaurii scăpați din filmul respectiv. Este programat să fie lansat mai târziu în acest an.

Etaj virtual

Vrei să joci câteva demonstrații? Datorită Future Games Show Virtual Show Floor, puteți vedea îndeaproape noi jocuri, inclusiv:

 • Povestea hârtiei
 • Împachetează-te
 • Spărgător de fisuri
 • Gamedec
 • Gatewalkers
 • TriFox
 • Timberborn
 • Beacon Pines
 • Coloana vertebrală

Clubul de box Esports

Am vrut vreodată să plutească ca o flutură și să înțepe ca o albină? Esports Boxing Club va include peste 200 de luptători, inclusiv Muhammad Ali, Canelo Alvarez, Terence Crawford, Katie Taylor și alții, vă puteți crea și propriile dvs. Va prezenta imagini de noua generatie si va fi lansat candva mai tarziu in 2021 in Early Access pe PC si console.

Iadul eliberează-te

Hell Let Loose, un shooter la persoana întâi care plasează jucătorii pe frontul de vest al celui de-al Doilea Război Mondial, care se află în acces anticipat din 6 iunie 2019, se lansează în sfârșitul oficial pe 27 iulie pe Steam și mai târziu în 2021 pe Xbox Series. X|S și PS5.

Solstițiul Roșu 2: Supraviețuitori

Încarci un Executor, un ofițer cu capacități cibernetice însărcinat să lupte cu mulțimi de mutații pe Marte. Interpretarea unică a formulei XCOM va fi lansată pe Steam pe 17 iunie.

Lac

Acest sim confortabil te pune în pielea unui transportator poștal din anii 1980 care livrează corespondență în orașul ei natal, Providence Oaks. Jocul a fost anunțat anterior în timpul E3 2021, dar Future Games Show a prezentat o scurtă scenă pe care o veți întâlni.

Cele mai bătrâne suflete

„La început, era praf." Și Luna. Și zei. Urmăriți această animație de tip Souls-like, care va fi lansată pe 29 iulie 2021 pe PC și console. În trailer nu există fel de joc, dar configurarea poveștii și animația arată destul de bine.

Înrolat

Conduce-ți echipa de soldați în luptă în Enlisted. Una dintre caracteristicile sale mai unice, atunci când vă permite să reapari doar când restul echipei tale este doborât, ce cauți să te țină în mijlocul acțiunilor. Este disponibil acum pe PC, Xbox Series X|S și PS5 acum.

Oțel tăiat

Acest joc de împușcături la persoana întâi, plin de cascadorii, cu glonțuri, are rolul de a juca un protagonist cu un singur braț. „Vine în curând” pe Steam, Xbox PlayStation (deși nu au fost menționate și anumite console).

Hituri viitoare

Aceste jocuri nu au primit un tratament complet, dar Future a vrut să le arate oricum în acest mic montaj. Jocurile, dintre care unele sunt disponibile acum, includ:

 • Dice Legacy
 • Gestalt: Abur și Cinder
 • Iron Corbo: Regele Fu Janitor
 • Cu siguranță nu Fried Chicken Inc.
 • Ranch Sim
 • Schim
 • Namol
 • Domul-Regele Varza

Culori Sonic Ultimate

Ești pregătit pentru următorul joc Sonic? Încă îngrijorat pe baza modului în care au fost primite jocurile recente? Ei bine, iată o etapă nemaivăzută până acum de la lansarea viitoare, numită Tropical Resort Act 2. Jocul va fi lansat pe console și PC în septembrie. 27, 2021.

Starmancer

În Starmancer, trebuie să gestionezi viețile coloniștilor din spațiu în acest mediu sandbox. Va avea acces anticipat în august. 5, 2021 pe PC.

KeyWe

Faceți cunoștință cu Jeff și Debra. Sunt kiwi care lucrează la un oficiu postal. Asta e tot ce trebuie să știi? Cred că suntem buni. KeyWe este un joc de puzzle cooperativ care urmează să apară pe PC și console în august. 31, 2021.

DeathRun TV

Spectacolele de jocuri sunt deja sălbatice și pot fi violente, dar ce zici de un joc de shooter? Acest roguelike seamănă mult cu Binding of Isaac, dar joacă ca un împușcător de gloanțe. joacă episodul „pilot” acum pe Steam, dar versiunea completă va ajunge pe toate consolele

Cernobilit

Vezi noi imagini din acest RPG survival horror care urmează să apară pe 28 iulie 2021 pe PC.

Montaj echipa 17

Faceți față echipei 17? Iată o asupra viitoarelor sale liste, care prezintă jocuri precum Hell Let Loose, Hokko Life, Sheltered 2 și altele.

Harold Halibut

Îți loc animația stop-motion? Poate vrei să fii cu ochii pe Harold Halibut. care este o aventură realizată manual despre o navă spațială care a rămas blocată în ocean după ce a încercat să scape de Pământ în timpul Războiului Rece. Vine „în curând” pe PC, PlayStation și Xbox.

Joc fericit

Oh baiete. Am crezut că acesta va fi un joc fericit! Este distractiv să intri în această remorcă orb. Jocul în sine va fi lansat pe PC și Nintendo Switch în 2021. Demo-ul este disponibil acum.

Minutul Insulelor

Spre deosebire de ultimul joc, această aventură confortabilă, cu aspect moale, despre un mecanic într-o lume spartă. Jocul este disponibil acum pe PC, Mac și Nintendo Switch și vei ajunge pe Xbox mai târziu în această săptămână.

Lumina pe moarte 2

Acum că Dying Light 2 arată că în ce mai real, suntem bucuroși să vedem orice filmare sau dezvăluiri din timpul acestor vitrine. Vezi acest interviu cu David Lubryka, directorul de animație la Techland.

Lumea OlliOlli

Gata pentru mai multe jocuri de patinaj? Am primit câteva gameplay pre-alpha dezvăluite în timpul Future Games Show pentru OlliOlliWorld. CEO-ul spune că va primi noi jucători „cu brațele deschise.„Vine pe Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Nintendo Switch și PC în această iarnă.

Poveștile de Fier

Oh, nu, nu Invazia Broaștei! Acest trailer ne-a oferit o mulțime de Redwall întâlnește fantezia înaltă a vibrațiilor Lord of The Rings. Măcar urmăriți-l pentru a asculta vocea actorului Geralt Doug Cockle vorbind despre broaște. Aventura cu luptă asemănătoare cu sufletele urmează să apară pe console și PC, iar precomenzile sunt acum disponibile.

Actualizare XSeed E3

Studioul din spatele Story of Seasons și Rune Factory a avut un pic în timpul Future Games Show, iar vestea cea mare a vizat primul gameplay în limba engleză pentru Rune Factory 5, care urmează să apară pe Nintendo Switch la începutul lui 2022. Vezi montajul complet de mai sus.

Batora The Lost Haven

Acest joc de rol de tip hack-and-slash cu elemente de împușcătură dublu are un stil artistic izbitor și va fi jucători în curând într-un PC Closed Alpha, lansat pe 21 iulie 2021.

Campus cu două puncte

Two Point Studios duce formula în sfera educațională în Two Point Campus. Jocul a fost deja anunțat, dar consultați aceste scurte întrebări și răspunsuri ale dezvoltatorilor despre motivul pentru care au decis să ducă acest joc în campus.

Conway: Dispariție la Dahlia View

Vrei mai multe jocuri capricioase? Acest thriller de detectivi noir are o lumină întunecată, este plasat în Anglia anilor 1950 și se inspiră în mod evident din Geamul din spate al lui Alfred Hitchcock. De asemenea, va apărea în toamna anului 2021 pe PC și consolele din generația actuală și anterioară.

Nemurire

Probabil că cel mai mare anunț al nopții a fost pentru noul joc al lui Sam Barlow, Immortality, care urmează să sosească în 2022. Nu știu încă multe despre noul titlu al creatorului Her Story and Telling Lies, dar prezinta o actriță pe nume Marissa Marcel și misterul din jurul filmelor sale și dispariția ei. Conține scrisul lui Allan Scott (Queen's Gambit), Amelia Gray (Mr. Robot) și Barry Gifford (Lost Highway) și pare să se inspire mult din vechiul Hollywood.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here