FuboTV are în sfârșitul aplicației Xbox

Sursa: fuboTV

În cele din urmă, una dintre cele mai mari găuri din gama Fubo TV a fost umplută cu adăugarea unei aplicații pentru Xbox One X și Xbox One S. Cu acesta, utilizatorii vor putea să vizioneze TV în direct și mii de piese la cerere prin Fubo TV.

Fubo TV este, de asemenea, unul dintre puținele servicii din Statele Unite care acceptă rezoluția 4K (upscalate, desigur, dar vom lua ceea ce putem obține), iar asta va fi acceptat și pe Xbox. Majoritatea acestor emisiuni 4K au fost totuși sporturi live.

De asemenea, veți putea "înregistra" toată serie, veți gestiona acele înregistrări și veți avea până la șase profiluri asociate cu dvs.

Min Kim, vicepreședintele de dezvoltare a afacerilor pentru fuboTV, a spus: „Într-un moment în care este mai important ca niciodată să fii la curent cu ultimele știri și să te distrezi acasă cu filme, emisiuni TV și viitoarea revenire a sporturilor live. , suntem încântați să aducem aplicația fuboTV pe Xbox One."

Directorul de tehnologie al lui Fubo, Geir Magnusson Jr., a cântărită partea tehnică a aplicației Xbox.

„Microsoft ne ajută să aducem aplicația noastră TV HTML5 pe platforma lor”, a spus Magnusson. „Vom continua să repetăm ​​aplicația pentru a folosi și mai multe funcții Xbox One."

Magnusson a mai spus că platforma HTML5 va permite unei aplicații fuboTV să vină pe și mai multe platforme în viitor.

"Acesta este doar începutul! Așteptăm cu nerăbdare să aducem aplicația TV HTML 5 de la fuboTV pe și mai multe platforme, inclusiv alte console de jocuri și televizoare inteligente."

Actualizările viitoare ale aplicației fuboTV de pe Xbox se vor optimiza și pentru telecomanda Xbox, inclusiv rapoarte rapide și sărituri de timp, și va putea profita de timpi de încărcare mai rapid.

FuboTV începe de la 54 USD.99 pe lună pentru mai mult de 100 de canale, 30 de ore de DVR și posibilitatea de a viziona pe două dispozitive în același timp. Alți 5 USD pe lună vă ajută să ajungeți la planul „de familie”, cu un dispozitiv suplimentar simultan. Și planul fubo Ultra vă oferă ecran 171 de canale, 500 de ore de DVR, sporturi suplimentare și trei pentru 79 USD.99.

Sursa: fuboTV

Sport în 4K!

Fubo TV

O combinație mare de conținut — și sporturi cu definiție ultra-înaltă!

Fubo TV are o combinație de canale live care ar trebui să poată concura cu aproape orice alt serviciu. Și este una dintre puținele moduri de a viziona sportivă în 4K în Statele Unite. Și nu vă înșelați: sportul va reveni, într-o zi.

  • De la 55 USD pe luna

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here