Fruit Heroes Saga, încă un joc cu trei potriviri ajunge în Windows Phone Store

Care este reprezentat mai mult în Windows Phone Store, jocurile Match-trei sau alergătorii nesfârșiti? Banii mei sunt pe jocurile cu trei stiluri si poti adauga Fruit Heroes Saga la genul de jocuri disponibile in Windows Phone Store.

Fruit Heroes Saga este un joc colorat, cu stil pe mai multe niveluri, cu trei potriviri în care, după cum ați putea ghici, lucrați pentru a crea potriviri cu același tip de fructe. Fiecare nivel are un gol care trebuie îndeplinit într-un număr de stabilitate de mișcări sau înainte de expirarea timpului. Fruit Heroes Saga include, de asemenea, articole bonus care pot fi cumpărate cu câștigurile dvs. pentru a vă puteți șansele de succes.

Disponibil pentru dispozitivele cu memorie redusă, Fruit Heroes Saga nu este un joc prost pe care să îl adăugați la biblioteca dvs. de jocuri Windows Phone, dar îi lipsește acel „zippity doo da” pentru a lăsa acest joc să iasă în evidență în câmpul aglomerat de meciuri de trei. jocuri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aspectul jocului

Fruit Heroes Saga are un meniu principal minim care conține opțiuni pentru a juca și a accesa setările jocului. Setările acoperă elementele de bază cu opțiuni pentru a dezactiva sunetul și muzica jocului.

Jocul este configurat în mod nivel, cu o hartă care va prezenta cele peste 100 de niveluri de joc. În partea de sus a ecranului hărții, veți găsi numărul de bani. Fiecare nivel nereușit te va costa o viață și viețile sunt reumplute în timp (o viață la treizeci de minute).

Jocul

Ecranul de joc pentru Fruit Heroes Saga are ecranul central al câmpului de joc, statisticile de joc în partea de sus și elementele bonus/power-up în partea de jos a ecranului.

Statisticile includ nivelul tău de joc, scorul tău de joc, contorul de mișcări sau cronometrul și numărul de monedă. Fiecare nivel va avea un obiectiv stabilit de a atinge un anumit scor sau de a colecta un număr de stabilitate de stiluri de fructe. Va trebui să atingeți acest obiectiv într-un număr limitat de mișcări sau în decurs de treizeci de secunde. Odată ce rămâneți fără vieți, nu există nicio opțiune de cumpărare a mai multor vieți cu monedă sau utilă în aplicare. Nu sunt un fan al acestui design de joc, dar vă va forța să vă ritmați jocul și să împiedicați jocul să devină învechit prea repede. Cu toate acestea, treizeci de minute este mult timp de așteptat.

Jocul se încadrează în stilul tău tipic de tip meci de trei. Schimbați stilurile de fructe adiacente pentru a crea sau potrivire de trei sau mai multe fructe cu același stil. Când creați meciul, fructele sunt eliminate de pe ecran, punctele sunt câștigate și mai multe fructe apar din partea de sus a tablei de joc.

Pe măsură ce finalizați nivelurile, veți câștiga bani de joc care pot fi folosite pentru a cumpăra articole bonus pentru a vă ajuta șansele de succes. Elementele bonus sunt aliniate în partea de jos a ecranului de joc și includ:

  • Ceas – Adaugă timp la ceasul jocului
  • Eliminați un fruct – Dacă aveți un fruct care vă blochează calea spre crearea unui meci mare, acest bonus vă permite să eliminați din joc.
  • Zap un rând de fructe – Acest bonus va trimite un fulger peste un rând de fructe, scoțându-l din joc.
  • Zap o coloană de fructe - La fel ca mai sus, dar zapsează o coloană în loc de un rând.
  • Fructe magice – În lipsa unui termen mai bun, odată ce acest fruct magic este plasat pe tabla de joc și schimbat cu un fruct alăturat, toate fructele acelui stil dispar magic.

Deși puteți alege ultimele trei articole bonus, acestea vor apărea și în timpul jocului, pe măsura ce creați potriviri cu patru sau mai multe fructe.

Pentru a menține jocul interesant, Fruit Heroes Saga va amesteca stilul tablei de joc de-a lungul nivelurilor. găsește o tablă de joc tradițională în formă de pătrat la nivel, iar la următorul vă veți găsi în fața unei table de formă ciudată.

Impresii generale

În timp ce îmi doream să-mi placă Fruit Heroes Saga, mi-a fost greu să mă urc în vagon. Jocul nu a fost groaznic și a avut niște niveluri provocatoare.

Jocul este decent, dar animația și mișcarea fructelor sunt ciudat de lentă. Au fost momente când fructele nu se mișcau cu gesturile ecranului și momente în care mișcarea fructului se făcea cu încetinitorul. This stopinire a devenit o problemă atunci când jucați nivel care au fost cronometrate și au adăugat un pic de frustrare jocului.

În afară de eroarea cu încetinitorul care ar putea fi remediată printr-o actualizare, Fruit Heroes Saga nu avea acel intangibil care să te țină atras în joc. Nici să aștepți treizeci de minute înainte ca o viață să poată fi restabilită nu ajută prea mult.

Fruit Heroes Saga are nevoie de ceva pentru a împiedica jocul meciului trei să devii rapid învechit. Ceva care să-l ajute să iasă puțin în evidență față de alte jocuri cu trei meciuri. Poate că ar putea avea mini-jocuri între niveluri, cum ar fi un joc de potrivire a vitezei, pentru a vedea câte meciuri pot crea în treizeci de secunde pentru a câștiga bani bonus.

Cred că jocul are potențial, dar așa cum este, Fruit Heroes Saga poate părea puțin prea vanilie.

  • Fruit Heroes Saga – Windows Phone 8 – 30MB – Gratuit – Link magazin

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here