Jocul de strategie Frozen Frostpunk 2 a fost anunțat oficial pentru PC

Sursa: 11 Bit Studios

Ce trebuie sa stii

  • Frostpunk este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie de supraviețuire pe care să-l poată juca, iar acum este gata să obțină sau să continue.
  • 11 Bit Studios au anunțat Frostpunk 2, un succesor masiv extins și evoluat al originalului.
  • Nu știm când se lansează Frostpunk 2 sau dacă vine pe console (este confirmat doar pentru PC, chiar acum).
  • viziona chiar acum trailerul de anunț pentru Frostpunk 2 și puteți lista pe vitrina dvs. preferată de PC.

Genul jocurilor de strategie este incredibil de competitiv, dar asta nu l-a împiedicat pe Frostpunk original să domine terenul și să câștige elogii critici pe toate planurile. Astăzi, Studiourile 11 Bit au anunțat că Frostland este pe cale să se extindă în mod semnificativ odată cu dezvăluirea Frostpunk 2, o continuare completă a Frostpunk care va veni pe PC la un moment dat în viitor. Deși nu avem detalii, cu siguranță puteți găsi trailerul de devăluire și puteți vedea câteva imagini noi mai jos.

În Frostpunk 2, Frostland post-apocaliptic este încă învelit în gheață, dar lumea a început să treacă de la tehnologiile care au alimentat așezările supraviețuitoare în versiunea originală. Acum, accentul se pune pe petrol și pe consecințele care decurg din această decizie. Jucătorii vor trebui să-și construiască orașul și să supraviețuiască aceste lumi dure și neertătoare, cu un studio de 11 biți în continuă creștere, promițând să se stingă pe Frostpunk în aproape toate felurile. Frostpunk 2 nu este doar o continuare, deoarece evoluează dincolo de ceea ce ar putea reuși primul Frostpunk la lansare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Frostpunk 2 nu are o dată de lansare, sau chiar o fereastră vagă, la care jucătorii să o poată aștepta chiar acum. Tot ce știm este că Frostpunk 2 se întâmplă și va veni pe PC în viitor. Dacă vă puteți asigura că sunteți la curent cu toate știrile despre Frostpunk 2, acum puteți lista jocul pe Steam, GOG și Epic Games Store. De asemenea, nu se știe dacă Frostpunk 2 poate fi așteptat pe console, dar Frostpunk: Console Edition a ajuns pe Xbox la aproximativ un an după lansarea inițială pentru PC.

Dacă nu sunteți familiarizat cu Frostpunk, jocul poate fi jucat gratuit pe Steam deschis de acum și durează până în august. 16, 2021. Frostpunk: Console Edition este inclus și în Xbox Game Pass pentru Xbox, dacă acolo preferați să jucați.

Frostpunk 2 este aproape sigur la kilometri distanță de o lansare completă, dar este încă foarte interesant că este acum oficial. Când Studiourile 11 Bit oferă Frostpunk 2 maselor iubitoare de strategie, este probabil că va ocupa un loc pe lista noastră cu cele mai bune jocuri pentru PC, chiar acolo unde se află în prezentul predecesorul său.

Sursa: 11 Bit Studios

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here