Frostpunk pe Xbox preia trei expansiuni de pe PC pe 21 iulie

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Frostpunk este un joc de strategie de supraviețuire premiat pe Xbox și PC.
  • Frostpunk pe Xbox câștigă toate expansiunile pentru PC lansate anterior pe 21 iulie.
  • va lua fiecare expac separat sau ca parte a unui permis de sezon, jocul de baza este disponibil prin Xbox Game Pass.

Frostpunk este un joc incredibil de simulare de strategie plasată în mijlocul unei ere glaciare apocaliptice. Cu toată lumea acoperită de ghețari care îngheață sânge și furtuni de zăpadă, joci ca ultimele rămășițe ale umanității, înarmați doar cu tehnologia steampunk eșuată și dorința de a supraviețui.

Frostpunk le cere jucători să gestioneze proviziile și resursele cu o penurie incredibilă, ceea ce duce adesea la decizie despre care știi că vor ucide oameni. Apoi, s-ar putea să fii nevoit să faci față consecințelor politice, de la proteste până la asigurarea armată, totul în timp ce temperatura scade treptat.

Frostpunk pe PC s-a bucurat de o rulare extraordinară, cu un ultim DLC, On the Edge, care a trecut anul trecut. Cu toate acestea, versiunea pentru console Frostpunk a fost puțin în urmă în privința reducerilor de conținut. Pana acum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe 21 iulie, 11 Bit Studios va lansa trei extensii pe consolele Xbox, anterior exclusiv pentru PC. Există o poveste prequel intitulată The Last Autumn, care este plasată într-o pădure boreală, cu mecanisme noi în timp ce navighezi în tranziția către iarna lungă. On the Edge duce jucătorii la un avanpost la distanță după încheierea jocului de bază și este despre gestionarea rutelor comerciale. The Rifts adaugă o nouă hartă pentru Endless Mode, alături de noi construcții și alte tehnologii pentru a ajuta la colectarea de resurse.

Veți puteaona expansiunile separate sau ca parte a unui permis de sezon, sau dacă sunteți nou la Frostpunk, puteți găsi totul într-o nouă ediție completă care include jocul de bază și fiecare DLC. eliberat până acum. Jocul de bază este disponibil și pe Xbox Game Pass.

11 Bit Studios a crescut din ce în ce mai mult ca una dintre cele mai promițătoare ținute din Polonia, cu clasicul This War of Mine, alături de jocuri precum Moonlighter și Children of Morta. 11 Bit anunțat recent că se mută la Unreal Engine pentru a crea și jocuri mai mari și mai îndrăznețe.

Supraviețuire înghețată

Frostpunk: Ediția pentru consolă

Pregătirea cu noi expansiuni.

Frostpunk: Console Edition este deja un joc fantastic de strategie de supraviețuire pentru console, dar este pe cale să devină și mai bun odată cu adăugarea celor trei noi expansiuni care vin de pe PC. The Rifts, On the Edge și The Last Autumn se îndreaptă către Frostpunk: Console Edition în toamna anului 2021.

  • 30 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here